rendezvényszervező tanfolyam, tanfolyam, oktatás, képzés, OKJ-s tanfolyam, OKJ-s képzés, esküvőszervező, rendezvényszervező

Prestige Oktatási Stúdió

Esküvői dekoratőr tanfolyam

Régen várt esküvői dekoratőr tanfolyamunkat a hallgatói igények alapján hoztuk létre, hisz az esküvői dekorációk világa különösen vonzó mindazok számára, akik megszerzett képesítésük (esküvőszervező, esküvői stylist, virágkötő...) alapján némi betekintést nyerhettek, ebbe az izgalmas szakmába.
Így alakítottuk ki ezt a tanfolyamot, mely a szükséges elméleti alapok mellett a gyakorlatra fekteti elsősorban a hangsúlyt, az értékesítéstől, a beszerzésen át a kivitelezésig vezetve végig hallgatóinkat.
Szeretettel várunk akkor is, ha csupán szebbé akarod tenni mindennapjaid, az otthonod, vagy netán saját kezűleg elkészített virágdíszekkel köszöntenéd szeretteid születésnapját.

Legfontosabb információk az esküvői dekoratőr tanfolyamunkról:

Következő Esküvői Dekoratőr Tanfolyamunk kezdési időpontja amire még fogadunk jelentkezőket:
2018 szeptember 12. szerda, az első gyakorlati nap szeptember 16. vasárnap.

A csoport maximális létszáma:
Tekintettel a nagy számú érdeklődésre dupla csoportot indítunk, egyet délelőtti és egyet délutáni időpontban.
Csoportjaink maximális létszáma 20 fő (figyelem! A létszám elérését követően már csak következő, 2018 őszén induló csoportunkba tudunk majd jelentkezőket fogadni!)

Az Esküvői Dekoratőr tanfolyam helyszíne:
Budapest, Prestige Oktatóterem (Bp. IV. kerület, Aradi utca 43, a metró megállójától 3 perc séta)

Az Esküvői Dekoratőr tanfolyam időtartama:
6 hét
Az elméleti oktatás az első három héten szerdai napokon 16.00 és 21.00 óra között, a gyakorlati képzés vasárnapokon, délelőtti csoportunk részére 08.00 és 14.00 óra között, délutáni csoportunk részére 14.00 és 20.00 óra között zajlik majd.

A képzés díja:
75.000 Ft + ÁFA
Részletfizetés biztosított!

A tandíj tartalmazza a jegyzeteket, a gyakorlati oktatás díját, a konzultációs lehetőségeket és a vizsga díját is. A díj nem tartalmazza a gyakorlaton felhasznált alapanyagok díját, mely alkalmanként 5.500 Ft + ÁFA. Ez az összeg a képzés megkezdésétől hetente fizetendő, minden esetben a következő alkalomra vonatkozólag. Hallgatóink így a kész alkotásaikat hazavihetik.

Megfizethető tandíj

A dekoratőr képzés semmit nem ér az aktív gyakorlati szakemberek, a legújabb trendeknek megfelelő alapanyagok, demonstrációs eszközök és a sok-sok élővirág nélkül. Ezek ára nyilvánvalóan magas, mégis arra törekedtünk, hogy az érdeklődők számára a tandíj minél kisebb megterhelést jelentsen. Ennek eredményeként elérhető áron, kedvező részletfizetési konstrukcióban kínáljuk hallgatóink részére a tanfolyamot!

Vállalható időbeosztás

Jól tudjuk, hogy esküvői dekoratőr tanfolyamunk hallgatói sokszor család, iskola mellett vállalkoznak rá, hogy új szakmát szerezzenek. Ennek megfelelően igyekeztünk a tematikát úgy összeállítani, hogy az számukra is vállalható legyen: Az elméleti képzések egy része szerda délutánokon történik, míg a gyakorlati napok vasárnapra esnek. Aki esetleg a hétköznapi órákon nem tud részt venni, az a jegyzetanyagból könnyen pótolhatja ezt a kiesést.

Gyakorlatias képzés

Esküvői dekoratőr tanfolyamunk során hallgatóink trendi esküvői dekorációk készítését tanulhatják meg, minőségi alapanyagokkal, friss élővirágokkal dolgozva. Fontos számunkra, hogy minden hallgatónk elkészítse a gyakorlati órák alatt azokat a tipikus díszeket, amiket munkája során könnyen értékesíthet az őt megkereső házasulandóknak.

A gyakorlati képzést a szakmában tevékenykedő dekoratőrök és virágkötők segítik, akik nem csupán elméletben felkészültek, hanem mindennapjaikat is az esküvők közepette élik.

A tanfolyam során minden olyan részfeladatba betekintést engedünk, ami a későbbi munkavégzés során hasznos lehet, így nem maradhatnak ki olyan témák, mint a dekoráció tervezése, értékesítési tippek, beszerzési lehetőségek, anyagismereti alapok, virágkezelési ismeretek, stb.

Felvételi követelmény:
alapfokú iskolai végzettség

Tovább a regisztrációhoz

OKJ-s képzések - Fourteens Kft. E-001081/2015/A001  •  Kulturális rendezvényszervező OKJ 51 345 01  •  Statisztikák
Ajándékutalvány