rendezvényszervező tanfolyam, tanfolyam, oktatás, képzés, OKJ-s tanfolyam, OKJ-s képzés, esküvőszervező, rendezvényszervező

Prestige Oktatási Stúdió

Protokoll workshop

Régi igény volt hallgatóink részéről egy olyan továbbképzés, ahol a rendezvényekkel kapcsolatos legfontosabb protokoll ismeretek sajátíthatók el. Mi pedig hiszünk abban, hogy tanulni a legjobbaktól érdemes, így nem is volt kérdés, kit szeretnénk felkérni oktatónak ebben a témában.

A Prestige Oktatási Stúdió örömmel és büszkén köszönti oktatói között Görög Ibolyát, a workshop előadóját. Ibolya a téma legelismertebb szaktekintélye, 2008-tól a Szegedi Tudományegyetem és az egri Eszterházy Főiskola címzetes docense, több protokoll szakkönyv szerzője, aki évekig a Parlament protokollfőnökeként tevékenykedett. Emellett lebilincselő személyiség, aki élvezetes előadásmódban, megtörtént esetekkel illusztrálva vezet be minket a rendezvények illemtanának izgalmas világába.

Az egy napos workshop tematikája úgy lett kialakítva, hogy elsősorban a rendezvények világával kapcsolatos protokoll szabályokkal foglalkozzon, de mindeközben választ kaphatunk számtalan, a hétköznapi életünket érintő kérdésre is.
Szó lesz többek között a tegezés-magázás helyes megválasztásától kezdve az agresszivitás kezeléséről egy rendezvényen, a helyes öltözködésről egy rendezvényen legyen szó vendégről, szervezőről vagy szolgáltatóról, ültetési módokról, az étkezések alapelveiről és még nagyon sok mindenről. Mindez élvezetes, interaktív stílusban, hogy mindenki választ kaphasson a nap közben felmerülő kérdéseire.

Ajánljuk ezt a képzést mindazoknak:

  • Akik elvégezték rendezvényszervező vagy esküvőszervező tanfolyamunkat és szeretnének betekintést nyerni a protokoll szabályrendszerébe,
  • Akik a rendezvényszervezés vagy esküvőszervezés területén dolgoznak és munkájukra igényes szolgáltatóként szeretnének ezen a területen is új információkat kapni vagy felfrissíteni tudásukat,
  • Akik még nem tanultak nálunk, de úgy érzik ez érdekes,izgalmas téma amiről szívesen hallanának bővebben egy izgalmas nap keretében.

Pontos információk

A képzés helyszíne:
Novotel Budapest City, 1123 Budapest, Alkotás u. 63.

A következő workshop dátuma:
2019 december 14. szombat, 09.00 órától 15.00 óráig

Maximális csoportlétszám: 30 fő! Jelentkezéseket csak ennek eléréséig tudunk fogadni, ezt követően már csak a következő, 2020 tavaszán induló worshopunkra tudjuk felvenni a regisztrációt!

A workshop díja:
19.500 Ft (a képzés díját ÁFA nem terheli, ezen felül semmilyen fizetendő költség nincs)

Tovább a regisztrációhoz

OKJ-s képzések - Fourteens Kft. E-001081/2015/A001  •  Kulturális rendezvényszervező OKJ 51 345 01  •  Statisztikák
Ajándékutalvány