rendezvényszervező tanfolyam, tanfolyam, oktatás, képzés, OKJ-s tanfolyam, OKJ-s képzés, esküvőszervező, rendezvényszervező

Prestige Oktatási Stúdió

Rendezvényszervező tanfolyam

A Prestige Oktatási Stúdió kedvezménnyel köszönti a 2017-es évet!

BudapestGyőrDebrecenSzékesfehérvár Szeged

Tanfolyamunk oktatói magasan kvalifikált, elismert szakemberek, akik érdekes előadásokkal, gyakorlati munkájukból vett példákkal vezetik be hallgatóinkat a rendezvényszervezés lebincselő világába. Büszkék vagyunk rá, hogy hallgatóink csoportátlaga az OKJ-s vizsgán minden esetben 4,5 felett van!

A rendezvényszervező szakma egyike a legközkedveltebb szakmáknak hazánkban. Ez nem véletlen, hiszen változatos, kreatív és kihívásokkal teli foglalkozás, egy sikeres rendezvényszervező minden napja színes és mozgalmas.

Ez az államilag elismert szakképesítés stúdiónkban három hónap alatt, rugalmas időbeosztással, nagyrészt önálló felkészüléssel és konzultációkkal is megszerezhető!

Ezért...

Ajánljuk ezt a szakmát azoknak, akik nem szeretnek napi 8 órában egy íróasztal mögött körmölni, hanem vágynak arra, hogy mozgalmas hivatásuk legyen, melyben rengeteg egyeztetés, tárgyalás, helyszínbejárás és rendezvény színesíti a munkával töltött hétköznapokat.

Ajánljuk azoknak, akik szeretik és élvezik a kihívásokat, akik nem ismernek lehetetlent, akik kellőképp kreatívnak érzik magukat ahhoz, hogy megrendelőik elképzeléseit maradéktalanul megvalósítsák, sőt, új álmokat teremtsenek nekik.

A programok, rendezvények, konferenciák megszervezése kreativitást, szervezőkészséget, önállóságot igénylő feladat. A megrendelő elképzelései szerinti rendezvény összeállítása a megfelelő szolgáltatók kiválasztásával kezdődik, és a rendezvény tökéletes lebonyolításával fejeződik be. A rendezvényszervező feladata a komplett csapat irányítása a technikai személyzettől a fellépőkön át a biztonsági szolgálatig.

A rendezvényszervező a rendezvény motorja. A jó rendezvényszervező a rendezvény lelke is.

Pontos információk

A képzés OKJ azonosítója (A 2013 szeptember 1-től hatályos OKJ besorolás szerint):
51 345 01

A képzést szervezi és lebonyolítja:
Fourteens Kft.
Adószám: 23598782-2-41
Felnőttképzési Engedély száma: E-001081/2015/A001

Felvételi követelmény:
Érettségi

Tematika:
Képzésünk tematikáját úgy állítottuk össze, hogy tekintettel voltunk a hozzánk beiratkozók egyéb elfoglaltságaira, igyekeztünk olyan megoldást találni, melyben minden hallgató saját időbeosztása szerint tudja megválasztani a látogatott előadásokat, emellett pedig online tananyagunkkal, tesztekkel segítjük őt, hogy fel tudjon készülni az OKJ-s vizsgára.

Elméleti előadás (kontakt óra):
40 óra,

Gyakorlati oktatás (kontakt óra):
40 óra

A tanfolyam sikeres befejezéséhez szükséges további tanórákat online rendszerünk elérésével, önálló felkészüléssel, saját időbeosztásuk szerint teljesíthetik.

A tematika összeállításánál figyelembe vettük, hogy hallgatóink jelentős része munka mellett jár képzésünkre. Előadásaink ezért hétköznap esténként, és négy alkalommal hétvégén zajlanak.

Képzésünk távoktatás, a teljes óraszámból (240 óra) tanfolyamunk során 80 kontakt órát tartunk, ebből 48 óra látogatása a minimum elvárás.

A tanfolyamot jelenleg a következő városokban indítjuk:
Budapest, Győr, Székesfehérvár, Debrecen, Szeged

A tanfolyam díja:
98.000 Ft helyett akciónk keretében: Székesfehérváron, Szegeden, Győrben és Debrecenben 75.000 Ft (ÁFA mentes), Budapesten 54.000 Ft (ÁFA mentes)

A tandíj tartalmazza a jegyzeteket, a gyakorlati oktatás díját, a konzultációs lehetőségeket.

Vizsgadíj: 40.000 Ft (A vizsgadíj a tanfolyam félidejénél fizetendő, ekkor történik a résztvevők vizsgára jelentkezése) Hallgatóink iskolánkban igényelhetnek Europass bizonyítvány kiegészítőt is.

Figyelem!
A maximális csoportlétszám 40 fő, ennek eléréséig tudunk jelentkezőt fogadni csoportjainkba!

Kezdési időpontok:

2019 szeptember
2020 március
2019 augusztus
2019 október
2019 szeptember

A tanfolyamok időbeosztását az alábbi menüpontokban tekintheti meg.

BudapestGyőrDebrecenSzékesfehérvárSzeged

Tovább a regisztrációhoz

OKJ-s képzések - Fourteens Kft. E-001081/2015/A001  •  Kulturális rendezvényszervező OKJ 51 345 01  •  Statisztikák
Ajándékutalvány