rendezvényszervező tanfolyam, tanfolyam, oktatás, képzés, OKJ-s tanfolyam, OKJ-s képzés, esküvőszervező, rendezvényszervező

Prestige Oktatási Stúdió

Stúdiónk évek óta szervez rendszeresen képzéseket, oktatási módszerünkkel kimagasló eredményeket érnek el hallgatóink új szakmáikban.

Stúdiónk alapítója, Rátkai Tímea esküvőszervező tanfolyamai során olyan oktatási módszert dolgozott ki, ami gyakorlatias, használható tudást ad a hallgatóknak ahhoz, hogy sikeres, önálló, elismert szakemberként dolgozhassanak újonnan megszerzett szakmájukban.
Ma, az interneten megtalálható esküvőszervezők több, mint 80%-a nálunk végzett.

A módszerünk működik.

Sikereink három legfontosabb alappillére:

1

Gyakorlatias tudás:

Célunk, hogy résztvevőink ne csupán a szakmai vizsgához szükséges elméleti tudást szerezzék meg nálunk, hanem megkapjanak minden segítséget ahhoz, hogy új szakmájukban sikeres, elismert szakember váljon belőlük.
Ezért minden tanfolyamunk részét képezi karrier tanácsadás, tárgyalástechnikai szituációs gyakorlatok, illetve minden képzésünkön részt vesznek olyan meghívott előadók, akik az oktatott szakma ismert szaktekintélyei.
Vállalkozás beindítással kapcsolatos óráinkon a tanult szakma piacát elemezzük mind üzleti, mind marketing szempontból, az életből vett példákból merítve.

2

Kiszámítható képzések, vizsga saját helyszínen:

Miután csoportjaink évről-évre teltházzal futnak, így a hozzánk beiratkozó hallgatók biztosak lehetnek abban, hogy a képzés a meghirdetett időpontban el is indul majd. Az előadások és vizsgák időpontját már a regisztrációkor megadjuk, azon később nem változtatunk, így ezekkel előre tervezhetnek hallgatóink.
A nagy csoportlétszámnak köszönhető, hogy az OKJ vizsgáink nálunk zajlanak, a vizsgabizottság tagja kérdező tanárként a hallgatóinkat felkészítő oktató.

3

Élményszerű oktatás:

Éppen itt az ideje, hogy mindenki elfelejtse az iskolai rossz emlékeit, az unott tanárokat, az érthetetlen előadásokat, a kopott iskolapadokat, és a helyébe lépjen egy egészen más élmény.
Egy olyan tanfolyam, ahová jó bejárni, ahol élményszámba mennek az órák.
Biztosan mindannyiunk életében volt egy-egy meghatározó jelentőségű tanár. Aki emberségével, személyiségével részévé vált életünknek, akire ma is meleg szívvel emlékszünk vissza és megjelenik gyerekkori anekdotáinkban. Ezeket a pedagógusokat kerestük mi meg és kértük fel közös munkára.
Előadói körünk hosszas válogatás után alakult ki úgy, hogy elismert szakemberekből, kiváló pedagógusokból álljon össze, de emellett izgalmas személyiségek tartsanak élvezhető, látványos előadásokat hallgatóinknak. Minden előadónknál biztosítjuk az ingyenes konzultáció lehetőségét.
Budapesti tanfolyamaink saját, jól felszerelt, légkondicionált oktatótermünkben zajlanak,
vidéki képzéseink helyszíne minden esetben 4-5 csillagos, légkondicionált konferenciaterem.
Az előadásokhoz digitális jegyzetanyagot biztosítunk.

OKJ-s képzések - Fourteens Kft. E-001081/2015/A001  •  Kulturális rendezvényszervező OKJ 51 345 01  •  Statisztikák
Ajándékutalvány