rendezvényszervező tanfolyam, tanfolyam, oktatás, képzés, OKJ-s tanfolyam, OKJ-s képzés, esküvőszervező, rendezvényszervező

Prestige Oktatási Stúdió

Szertartásvezető tanfolyam

A Prestige Oktatási Stúdió régi tervét váltja valóra, amikor Magyarországon elsőként elindítja Szertartásvezető tanfolyamát!
Ajánljuk ezt a tanfolyamot Neked akkor, ha szívesen lennél az aki hétről-hétre boldog és szerelmes párokat ad össze. Kell ennél szebb hivatás? ;)

Ki a szertartásvezető?

Szertartásvezető az, aki egy meseszép külső helyszínen, az Ifjú Párral egyeztetve, az álmaikat megvalósítva tart olyan szertartást, mely valóban róluk mesél és egy életre emlékezetes. Ma, az esküvői szolgáltatások széles kavalkádjában, a valóban minőségi esküvőkön már nem kell megelégedni egy futószalagszerű esketéssel a házasságkötő teremben!
A szertartásvezető szolgáltatás az elmúlt években nyert egyre szélesebb teret a magyarországi esküvői piacon, és mára a legszebb esküvők elengedhetetlen kelléke lett. Gyakran halljuk helyszínek, esküvőszervezők részéről, hogy mekkora igény van jó, és megbízható szertartásvezetőkre, akiket szívesen ajánlanának párjaiknak, mert az igazán jó szertartásvezetők naptárja gyorsan betelik. Ez jelzi, hogy olyan álomszakmát tanulhatsz nálunk, mely egyben jövedelmező is, és hazánkban egyre szélesedő piaccal rendelkezik.

Szeretnél Szertartásvezető lenni?

Most itt a lehetőség, hogy ezt nálunk megtanuld. Tanfolyamunkon sok éve dolgozó szertartásvezetőktől tanulhatod meg a szakma fortélyait, anyakönyvvezető előadónk vezet be a polgári szertartások hatályos szabályozásába. Beszédtechnika tanár segítségével sajátíthatod el azokat a technikákat mellyel igazán ünnepélyes hangon szólhatsz a násznéphez. Operatőrrel, videós gyakorlatok keretében gyakorolhatod be a szertartások vezetését. Tanulhatsz arról, hogy működhetsz együtt esküvőszervezéssel, tanácsokkal segítünk a vállalkozásod beindításában is.

Mikor, hol, mennyiért?

A legfontosabb, amit a legelején leszögezünk, hogy a csoport létszáma maximum 20 fő! Ennél a tanfolyamunknál nagyon fontos a személyes odafigyelés, a kis csoportos oktatás, így jelentkezőket csak a létszám eléréséig tudunk fogadni!

Következő tanfolyamunk, melyre jelenleg nyitott a beiratkozás lehetősége - 4 oktatási napon kerül lebonyolításra, az alábbi időpontokban:

Az időpontok:

16.00-21.00 óra
16.00-21.00 óra
16.00-21.00 óra
16.00-21.00 óra

Az előadások helyszíne: Prestige Oktatóterem, 1043 Budapest, Aradi utca 43. (Újpest Központ metróállomástól 5 perc séta)
A Tanfolyam vizsgája egy közösen egyeztetett időpontban, egy szertartáshelyszínen lesz megtartva.

A Tanfolyam díja: 35.000 Ft + 10.000 Ft vizsgadíj. (ez a teljes fizetendő díj, az összeget ÁFA nem terheli) Ebből regisztrációkor 20.000 Ft fizetendő, a fennmaradó összeget a tanfolyam első napján kell majd befizetni.

Tovább a regisztrációhoz

OKJ-s képzések - Fourteens Kft. E-001081/2015/A001  •  Kulturális rendezvényszervező OKJ 51 345 01  •  Statisztikák
Ajándékutalvány