rendezvényszervező tanfolyam, tanfolyam, oktatás, képzés, OKJ-s tanfolyam, OKJ-s képzés, esküvőszervező, rendezvényszervező

Prestige Oktatási Stúdió

Szertartásvezető tanfolyam

A Prestige Oktatási Stúdió régi tervét váltja valóra, amikor Magyarországon elsőként elindítja Szertartásvezető tanfolyamát!
Ajánljuk ezt a tanfolyamot Neked akkor, ha szívesen lennél az aki hétről-hétre boldog és szerelmes párokat ad össze. Kell ennél szebb hivatás? ;)

Ki a szertartásvezető?

Szertartásvezető az, aki egy meseszép külső helyszínen, az Ifjú Párral egyeztetve, az álmaikat megvalósítva tart olyan szertartást, mely valóban róluk mesél és egy életre emlékezetes. Ma, az esküvői szolgáltatások széles kavalkádjában, a valóban minőségi esküvőkön már nem kell megelégedni egy futószalagszerű esketéssel a házasságkötő teremben!
A szertartásvezető szolgáltatás az elmúlt években nyert egyre szélesebb teret a magyarországi esküvői piacon, és mára a legszebb esküvők elengedhetetlen kelléke lett. Gyakran halljuk helyszínek, esküvőszervezők részéről, hogy mekkora igény van jó, és megbízható szertartásvezetőkre, akiket szívesen ajánlanának párjaiknak, mert az igazán jó szertartásvezetők naptárja gyorsan betelik. Ez jelzi, hogy olyan álomszakmát tanulhatsz nálunk, mely egyben jövedelmező is, és hazánkban egyre szélesedő piaccal rendelkezik.

Szeretnél Szertartásvezető lenni?

Most itt a lehetőség, hogy ezt nálunk megtanuld. Tanfolyamunkon sok éve dolgozó szertartásvezetőktől tanulhatod meg a szakma fortélyait, anyakönyvvezető előadónk vezet be a polgári szertartások hatályos szabályozásába. Beszédtechnika tanár segítségével sajátíthatod el azokat a technikákat mellyel igazán ünnepélyes hangon szólhatsz a násznéphez. Operatőrrel, videós gyakorlatok keretében gyakorolhatod be a szertartások vezetését. Tanulhatsz arról, hogy működhetsz együtt esküvőszervezéssel, tanácsokkal segítünk a vállalkozásod beindításában is.

Mikor, hol, mennyiért?

A Prestige Oktatási Stúdió Szertartásvezető tanfolyama Budapesten évről évre nagyon nagy sikerrel, évente több alkalommal kerül lebonyolításra.
Nagy öröm számunkra, hogy 2019-től tanfolyamunk Budapest mellett Debrecenben, Győrben és Székesfehérváron is elvégezhető!

Fontosnak tartottuk, hogy minden városba ugyanazt az elismert oktató csapatot utaztassuk el, így a hozzánk járó tanulók ugyanazt a Prestige által megszokott minőséget kapják, bármelyik városban is látogatnak el hozzánk.

Ezt csak úgy tudjuk megvalósítani, hogy a tanfolyamok számát korlátozzuk, ezért terveink szerint a vidéki nagyvárosokban évente egy tanfolyamot indítunk el. Ennél a tanfolyamunknál nagyon fontos a személyes odafigyelés, a kis csoportos oktatás, ezért a maximális csoportlétszám 25 fő, jelentkezéseket csak ennek eléréséig tudunk fogadni!
Mivel a túljelentkezés folyamatos javasoljuk mindazoknak, akik biztosan szeretnének részt venni a tanfolyamon, hogy beiratkozással véglegesítsék helyüket a csoportban!

Budapest

16.00-21.00 óra
16.00-21.00 óra
16.00-21.00 óra
16.00-21.00 óra

Vizsga: 2019 február 14 csütörtök.

Az előadások helyszíne: Prestige Oktatóterem, 1043 Budapest, Aradi utca 43. (Újpest Központ metróállomástól 5 perc séta)

Székesfehérvár

február 04 Hétfő
február 11 Hétfő
február 18 Hétfő
február 25 Hétfő
március 04 Hétfő

Az előadások helyszíne: Hotel Magyar Király, Székesfehérvár, Fő u. 10, 8000

Debrecen

április 01. Hétfő
április 08. Hétfő
április 15. Hétfő
április 29. Hétfő
május 06. Hétfő

Az előadások helyszíne: Hotel Lycium, Debrecen, Hunyadi János u. 1, 4026

Győr

április 05. Péntek
április 12. Péntek
április 26. Péntek
május 03. Péntek
május 10. Péntek

Az előadások helyszíne: Kereskedelmi és Iparkamara, Győr, Szent István út 10/A, 9021

A Tanfolyam díja 2019-ben: 45.000 Ft + 10.000 Ft vizsgadíj. (ez a teljes fizetendő díj, az összeget ÁFA nem terheli) Ebből regisztrációkor 25.000 Ft fizetendő, a fennmaradó összeget a tanfolyam első napján kell majd befizetni.

Tovább a regisztrációhoz

OKJ-s képzések - Fourteens Kft. E-001081/2015/A001  •  Kulturális rendezvényszervező OKJ 51 345 01  •  Statisztikák
Ajándékutalvány