rendezvényszervező tanfolyam, tanfolyam, oktatás, képzés, OKJ-s tanfolyam, OKJ-s képzés, esküvőszervező, rendezvényszervező

Prestige Oktatási Stúdió

Szertartásvezető tanfolyam

A Prestige Oktatási Stúdió régi tervét váltja valóra, amikor Magyarországon elsőként elindítja Szertartásvezető tanfolyamát!
Ajánljuk ezt a tanfolyamot Neked akkor, ha szívesen lennél az aki hétről-hétre boldog és szerelmes párokat ad össze. Kell ennél szebb hivatás? ;)

Ki a szertartásvezető?

Szertartásvezető az, aki egy meseszép külső helyszínen, az Ifjú Párral egyeztetve, az álmaikat megvalósítva tart olyan szertartást, mely valóban róluk mesél és egy életre emlékezetes. Ma, az esküvői szolgáltatások széles kavalkádjában, a valóban minőségi esküvőkön már nem kell megelégedni egy futószalagszerű esketéssel a házasságkötő teremben!
A szertartásvezető szolgáltatás az elmúlt években nyert egyre szélesebb teret a magyarországi esküvői piacon, és mára a legszebb esküvők elengedhetetlen kelléke lett. Gyakran halljuk helyszínek, esküvőszervezők részéről, hogy mekkora igény van jó, és megbízható szertartásvezetőkre, akiket szívesen ajánlanának párjaiknak, mert az igazán jó szertartásvezetők naptárja gyorsan betelik. Ez jelzi, hogy olyan álomszakmát tanulhatsz nálunk, mely egyben jövedelmező is, és hazánkban egyre szélesedő piaccal rendelkezik.

Szeretnél Szertartásvezető lenni?

Most itt a lehetőség, hogy ezt nálunk megtanuld. Tanfolyamunkon sok éve dolgozó szertartásvezetőktől tanulhatod meg a szakma fortélyait, anyakönyvvezető előadónk vezet be a polgári szertartások hatályos szabályozásába. Beszédtechnika tanár segítségével sajátíthatod el azokat a technikákat mellyel igazán ünnepélyes hangon szólhatsz a násznéphez. Operatőrrel, videós gyakorlatok keretében gyakorolhatod be a szertartások vezetését. Tanulhatsz arról, hogy működhetsz együtt esküvőszervezéssel, tanácsokkal segítünk a vállalkozásod beindításában is.

Mikor, hol, mennyiért?

A Prestige Oktatási Stúdió Szertartásvezető tanfolyama Budapesten évről évre nagyon nagy sikerrel, évente több alkalommal kerül lebonyolításra.

Ennél a tanfolyamunknál nagyon fontos a személyes odafigyelés, a kis csoportos oktatás, ezért a maximális csoportlétszám 25 fő, jelentkezéseket csak ennek eléréséig tudunk fogadni! Mivel a túljelentkezés folyamatos javasoljuk mindazoknak, akik biztosan szeretnének részt venni a tanfolyamon, hogy beiratkozással véglegesítsék helyüket a csoportban!

A Prestige Oktatási Stúdió ebben az évben egyedülálló lehetőséget biztosít hallgatói számára!

Budapest

16.00-21.00 óra
16.00-21.00 óra
16.00-21.00 óra
16.00-21.00 óra

Vizsga: 2019 október

Az előadások helyszíne: Prestige Oktatóterem, 1043 Budapest, Aradi utca 43. (Újpest Központ metróállomástól 5 perc séta)
A Tandíj kedvezménnyel Budapesten 45.000 Ft helyett 35.000 Ft+ vizsgadíj!

Tovább a regisztrációhoz

OKJ-s képzések - Fourteens Kft. E-001081/2015/A001  •  Kulturális rendezvényszervező OKJ 51 345 01  •  Statisztikák
Ajándékutalvány