Rendezvényszervező tanfolyam - Budapest tantermi

Prestige Oktatási Stúdió - Rendezvényszervező tanfolyam - Budapest tantermi
Rendezvényszervező tanfolyam - Budapest tantermi

A rendezvényszervező tanfolyamaink időpontjait úgy állítottuk össze, hogy mindenki számára kényelmesen elérhető legyen. A kontaktórákat hétköznap késő délután, vagy hétvégi napokon tartjuk, így munka vagy az egyéb tanulmányok mellett is jut idő egy kis szervezkedésre. Rendezvényszervező kurzusunk 126 kontaktórából áll, melyeken a választott csoporttól függően személyesen vagy online formában vehetnek részt a tanulók. A képzés kötelező minimum óraszámának fennmaradó része (124 óra) egyéni felkészüléssel teljesíthető, melyben tanulóinkat online felületünkön elérhető jegyzetanyagokkal segítjük.

Tantermi formában zajló képzésünket a Prestige Oktatási Stúdió saját, színvonalasan felszerelt, fiatalos oktatótermében tartjuk (1043 Budapest, Aradi utca 43)

Következő budapesti, tantermi oktatással zajló csoportunk

Kezdés: 2021 szeptember 06 hétfő
Oktatási időpontok: hétfőn és szerdán 17:30 órától 20:45 óráig
A tanfolyam időtartama 4 hónap

Az időpontok fix dátumok, azok később nem módosulnak, csoportjaink indulása garantált!
Online előadásaink egyszerűen kezelhető felületen zajlanak, mely elérhető asztali számítógépről, laptopról, tabletről és okos telefonról is. A felület interaktív, lehetőség van azonnali kérdésfeltevésre, így a tantermi oktatás minden előnyét élvezhetik a résztvevőink otthonról, vagy a munkahelyükről, de akár utazás közben is.

Tovább a regisztrációhoz
0Sikeres tanfolyam
0Végzett tanuló
0Év oktatói múlt