Rendezvényszervező tanfolyam - Budapest személyes

Prestige Oktatási Stúdió - Rendezvényszervező tanfolyam - Budapest online
Rendezvényszervező tanfolyam - Budapest személyes

A rendezvényszervező tanfolyamaink időpontjait úgy állítottuk össze, hogy mindenki számára kényelmesen elérhető legyen. A kontaktórákat hétköznap késő délután tartjuk, így munka vagy az egyéb tanulmányok mellett is jut idő egy kis szervezkedésre. Rendezvényszervező kurzusunk 126 kontaktórából áll, melyeken a választott csoporttól függően személyesen vagy online formában vehetnek részt a tanulók. A képzés kötelező minimum óraszámának fennmaradó része (124 óra) egyéni felkészüléssel teljesíthető, melyben tanulóinkat online felületünkön elérhető jegyzetanyagokkal segítjük.

Tanfolyamunk első és utolsó alkalma személyes formában zajlik, ezeket az oktatásokat a Prestige Oktatási Stúdió saját, színvonalasan felszerelt, fiatalos oktatótermében tartjuk (1043 Budapest, Aradi utca 43)

Következő budapesti, valós idejű online oktatással zajló csoportunk

Kezdés: 2023 március 02.
Ennek a csoportunknak az oktatása végig tantermi keretek között zajlik budapesti, könnyen megközelíthető, jól felszerelt oktatótermünkben.
Oktatási időpontok: kedden és csütörtökön 17:30 órától 20:45 óráig
A tanfolyam időtartama: 4 hónap

Az időpontok fix dátumok, azok később nem módosulnak, csoportjaink indulása garantált!
Online előadásaink egyszerűen kezelhető felületen zajlanak, mely elérhető asztali számítógépről, laptopról, tabletről és okos telefonról is. A felület interaktív, lehetőség van azonnali kérdésfeltevésre, így a tantermi oktatás minden előnyét élvezhetik a résztvevőink otthonról, vagy a munkahelyükről, de akár utazás közben is.

Tovább a regisztrációhoz
0Sikeres tanfolyam
0Végzett tanuló
0Év oktatói múlt