Virágkötő és virágkereskedő tanfolyam

Prestige Oktatási Stúdió - Virágkötő és virágkereskedő tanfolyam
Virágkötő és virágkereskedő tanfolyam

Tanfolyamunk államilag elismert szakképesítés megszerzésére irányuló szakmai képzés. Ez a tökéletes választás mindazoknak, akik egy tanfolyamon nem csupán a virágkötő szakmához nélkülözhetetlen tudást szeretnék megszerezni, hanem az arról szóló államilag elismert szakképesítést tanúsító bizonyítványt is. Fontos, hogy egy új szakmát kitanulva hosszú távon tervezhessen valaki: lehetősége legyen a jövőben saját vállalkozásba kezdeni, vagy egy komolyabb cégnél virágkötőként elhelyezkedni. Ezekhez elengedhetetlenül szükséges a szakképesítés.

Oktatási Stúdiónkban kellemes környezetben, felszerelt elméleti és gyakorlati oktatóteremben, vállalható időbeosztással (hetente egy hétköznap késő délután), 15 hónap alatt zajlik le a tanfolyam. Csoportjaink maximum 25 fő részvételével indulnak, így biztosítjuk, hogy a gyakorlati oktatás során tanulóink a maximális odafigyelést és támogatást kapják.

Tanfolyamunkon a teljes tandíj erejéig igénybe vehető az államilag támogatott képzési hitel, így a résztvevők dönthetnek úgy, hogy felénk nem fizetnek tandíjat, hanem azt később, választásuk szerinti futamidőben (maximum 10 év) kamatmentesen fizetik majd meg a Diákhitel Központ felé. A Képzési hitel oktatási stúdiónkban, munkatársaink segítségével néhány kattintással igényelhető, azonnali jóváhagyás után már regisztráljuk is a résztvevőt a következő csoportba.

Tanfolyamunk a szakmai szervezet által összeállított képzési programra építi tematikáját, mely rendkívül széleskörű ismereteket biztosít, a virágkötés gyakorlati alapjaira helyezi a hangsúlyt, de emellett gyakorlatias információt nyújt a vállalkozások aktuális jogi hátterével, a virágbolt működtetésével, a marketinggel, azon belül a XXI. század egyik legaktuálisabb kreatív platformjával, a social media oldalak létrehozásával, kezelésével kapcsolatosan is.

Pontos információk

15 hónap, Budapesten, hetente egy alkalommal hétköznap, 16:00 órától 21:00 óráig. (ünnepnapok kivételével).

Budapest, Prestige Dekorakadémia

Bruttó 500.000 Ft. (szakképesítés, ezért ÁFA mentes)

A részvételi díj 100%-ban államilag támogatott képzési hitelből finanszírozható, így a résztvevő oktatási stúdiónknak nem fizet tandíjat, hanem azt az általa választott futamidőben (maximum 10 év) kamatmentesen a Diákhitel Központ részére fizeti meg.

Figyelem! Tanulóink a teljes tandíjra igényelhetnek államilag támogatott képzési hitelt, melyet stúdiónkban, munkatársaink segítségével tudnak igényelni, és a Diákhitel Központ biztosítja. Ennek segítségével a tanulóink képzést úgy tudják megkezdeni, hogy felénk nem kell tandíjat fizetniük, hanem azt a Diákhitel Központ felé, az általuk választott futamidővel (maximum 10 év) kamatmentesen fizethetik majd ki!

Azon hallgatóink, akik a részvételi díjat maguk finanszírozzák részletfizetési lehetőséget vehetnek igénybe: beiratkozáskor a tandíjból 90.000 Ft fizetendő, első alkalommal ismételten 90.000 Ft-ot szükséges befizetni, a fennmaradó összeget a képzés ideje alatt 10 egyforma részletben fizetheti be a tanuló.

A gyakorlati foglalkozás során felhasznált alapanyagokat tanulóink önállóan is beszerezhetik, de természetesen segítünk felvenni a kapcsolatot beszállítókkal, ahonnan a virágok,egyéb dekorációs eszközök stúdiónkba történő kiszállítással megrendelhetőek.

A 2021-es évtől a felnőttképzést érintő változások közül jelentős a vizsga lebonyolításának menete. Ettől az évtől a tanfolyamot követően a vizsgákat központi vizsgahelyszínek szervezik, a vizsgára történő jelentkezésben természetesen oktatási stúdiónk minden segítséget megad a végzett hallgatóinak. Ez egyben azt is jelenti, hogy vizsgadíjat felénk nem kell fizetni, a tanfolyam lezárásakor megtartott vizsga díjmentes, a központi vizsga díját, amennyiben lesz ilyen, a vizsgahelyszínek állapítják majd meg.

Alapfokú iskolai végzettség, egészségügyi alkalmassági vizsgálat.

Kezdési időpontok és oktatási napok

Következő csoport indulási időpontja: 2022 szeptember 06.

Oktatási napok: minden héten kedden 16.00 órától 21.00 óráig (ünnepnapok és hosszú hétvégék kivételével). A tanfolyam során 3 hétvégi napon tanulmányi kirándulást tartunk, ezek mindegyike egész napos elfoglaltság.
Tematikánkat beiratkozáskor átadjuk, az abban feltüntetett időpontok a későbbiekben nem módosulnak!

Figyelem! Virágkötő és virágkereskedő csoportjainknál a maximális csoportlétszám 25 fő, jelentkezéseket csak ennek eléréséig tudunk fogadni!

Figyelem!
Tanfolyamunk összes óraszáma: 800 óra (Ezt az óraszámot a központi képzési programkövetelmény minimum óraszámként szabja meg, továbbá azt is, hogy ennek több mint 50%-át kontaktórás képzésben meg kell tartani, ez lehet személyes vagy online óra is. Ennél rövidebb idő alatt államilag elismert szakképesítést nyújtó tanfolyam a jelenlegi jogszabályok betartása mellett nem indítható. Az ennél rövidebb tanfolyamok vagy nem nyújtanak lehetőséget a szakképesítés megszerzésére vagy nem felelnek meg a jogszabályi előírásoknak, így a résztvevők későbbi vizsgája is kétséges lehet.)
0Sikeres tanfolyam
0Végzett tanuló
0Év oktatói múlt