Csokorkötő tanfolyam

Prestige Oktatási Stúdió - Csokorkötő tanfolyam
Csokorkötő tanfolyam

Virágboltban szeretnél dolgozni és szívesen tanulnál meg különböző csokorkötési technikákat, hogy igazán izgalmas virágkompozíciókkal kápráztasd el a vevőidet?
Elvégezted esküvői dekoratőr tanfolyamunkat és az asztaldíszek, dekorációs elemek mellé örömmel készítenél kreatív csokrokat is?
Vagy egyszerűen csak Imádod a virágokat és boldogan készítenél csodaszép csokrokat ajándékba, esetleg díszítenéd velük a saját otthonodat?

Csokorkötő tanfolyamunk hangsúlyos részét a gyakorlati oktatás teszi ki, szakmailag elismert gyakorló virágkötő oktatóink vezetnek majd be azokba az egyszerűen elsajátítható technikákba, melyek segítségével néhány szál virág lenyűgöző kompozícióvá válik majd a kezeid között! Megtanulsz majd nálunk többek között spirális, biedermeier, modern, ragasztott, fűzött, vagy csepp alakú, leomló csokrot készíteni.

Mindennel felszerelt gyakorlati oktatótermünkben bőséges élővirág választékkal várunk, az elkészült csokrokat pedig az oktatás után büszkén adhatod majd át annak, akit szeretnél elkápráztatni frissen szerzett tudásoddal. A Prestige Oktatási Stúdió a legjobb választás, örömmel várunk tanfolyamunkon!

Pontos információk

129.000 Ft helyett kedvezményesen 95.000 Ft. (ÁFA mentes, ez a fizetendő végösszeg) Részletfizetésre van lehetőség!

A tanfolyam során résztvevőink bőséges és minőségi alapanyaggal dolgoznak, és természetesen az általuk elkészített virágdíszeket az oktatás végén hazavihetik. Tanfolyamunk alapanyag költsége 15.750 Ft/alkalom. (ÁFA mentes, ez a fizetendő végösszeg).

Kezdési időpontok és oktatási napok

Figyelem! Fontos számunkra, hogy tanfolyamunk résztvevői a gyakorlati oktatás során munkájukhoz minden segítséget megkapjanak, ezért csoportjaink létszámát 25 főben maximáltuk. Csokorkötő Tanfolyamunk 4 alkalommal 09:00 órától 17:00 óráig tart!

 • Budapest

  2023 Február 11. szombat

  2023 Február 12. vasárnap

  2023 Február 18. szombat

  2023 Február 19. vasárnap

 • Budapest

  2023 Szeptember 30. szombat

  2023 Október 01. vasárnap

  2023 Október 07. szombat

  2023 Október 08. vasárnap

0Sikeres tanfolyam
0Végzett tanuló
0Év oktatói múlt