Tudás, gyakorlatiasság, Élmény, prestige...

Prestige Oktatási Stúdió - Rólunk
Tudás, gyakorlatiasság, Élmény, prestige...

A Prestige Oktatási Stúdió közel két évtizede szervez és bonyolít le képzéseket az ország egész területén. Oktatási módszerünkkel kimagasló eredményeket érnek el hallgatóink a nálunk tanult,új szakmájukban.
Stúdiónk alapítója olyan oktatási módszert dolgozott ki, ami gyakorlatias, használható tudást ad át a hallgatóknak ahhoz, hogy önálló, elismert szakemberként sikereket érhessenek el. Büszkék vagyunk rá, hogy a ma tevékenykedő esküvőszervezők több mint 80%-a nálunk végzett esküvőszervező tanfolyamot. A módszerünk működik.

Sikereink három legfontosabb alappillére

Élményszerű oktatás

Valljuk, hogy a világ változik, és már egy iskola sem engedhetné meg magának azt, hogy életunt tanárok unalmas előadásait kelljen végighallgatni leharcolt iskolatermekben ahhoz, hogy a végén a résztvevő bizonyítványt szerezzen. Az oktatás ennél sokkal több kell hogy legyen: olyan órák, melyekre jó bejárni, ahol élmény az előadások hallgatása. Tanáraink olyan pedagógusok, akik emberségükkel, személyiségükkel is értékeket közvetítenek, gyakorló szakemberek, akik az életből vett példákkal, izgalmas történetekkel színesítik az előadásukat. Mert tőlük jó és tőlük érdemes tanulni. Tanfolyamaink Budapesten saját, modern, jól felszerelt, légkondicionált oktatótermünkben, vidéki városokban színvonalas hotelek klimatizált konferenciatermeiben zajlanak.

Gyakorlatias tudás

Célunk, hogy résztvevőink ne csupán a szakmai vizsgához szükséges elméleti tudást szerezzék meg nálunk, hanem megkapjanak minden segítséget ahhoz, hogy új szakmájukban sikeres, elismert szakember váljon belőlük. Ezért minden tanfolyami hallgató részt vehet karriertanácsadáson, tárgyalástechnikai szituációs gyakorlatokon, illetve minden képzésünkön oktatnak olyan meghívott előadók, akik az oktatott szakma elismert szaktekintélyei. Vállalkozás beindításával kapcsolatos óráinkon a tanult szakma piacát elemezzük mind üzleti, mind marketingszempontból, az életből vett példákból merítve.

Kiszámítható képzések

Miután csoportjaink évről-évre teltházzal futnak, így a hozzánk beiratkozó hallgatók biztosak lehetnek abban, hogy a képzés a meghirdetett időpontban el is indul majd. Az előadások és vizsgák időpontjait már a regisztrációkor megadjuk, azokon később nem változtatunk, így ezekkel előre tervezhetnek a résztvevők.

Kapcsolat
0Sikeres tanfolyam
0Végzett tanuló
0Év oktatói múlt