Esküvőszervező tanfolyam

Prestige Oktatási Stúdió - Esküvőszervező tanfolyam
Esküvőszervező tanfolyam

Az esküvőszervezés igazi álomszakma. Olyan hivatás, melynek gyakorlója a munkája során kiélheti kreativitását, álmokat valósít meg, mesevilágot teremt, melynek főszereplői – a menyasszony és a vőlegény – egy életen át fognak hálás szívvel és szeretettel visszagondolni rá.

Az esküvőszervezés nem irodai munka. Nincs monoton, 8 órás munkaidő. Az esküvőszervező a legtöbb idejét csodálatos esküvői helyszíneken tölti, dekorációt egyeztet, zenekarokat hallgat meg, meghívókat válogat, vagy épp tortát kóstol, ruhapróbára jár, aktív részese a készülődés minden momentumának, hogy aztán könnyes szemmel, a háttérbe vonulva élje át a boldogító igen kimondásának meghitt pillanatát.

Tanfolyamainkon gyakorló és elismert esküvői szolgáltatók oktatják a szakma fortélyait, előadásaikat a munkájukból vett sztorikkal, tanulságos történetekkel színesítve.
Tanfolyamvezetőnk, aki az esküvőszervezés alapjait oktatja, Rátkai Tímea, az Esküvőszervezők és Esküvői Szolgáltatók Szövetségének elnöke.

Tanulóink a tanfolyam elvégzéséről oklevelet szereznek és hivatalos tanúsítványt kapnak!

Pontos információk

Az esküvőszervező tanfolyam időtartama
36 óra (a képzés intenzív időbeosztással, két hétvébén, naponta 10:00 órától 19:00 óráig kerül lebonyolításra)

A képzés lebonyolításának módja
Sokan vannak, akik az ország másik feléből, akár külföldről, vagy munka, család mellett kevesebb szabadidővel végzik tanfolyamunkat. Nekik kedvezve 2020 óta már nem csupán személyes, de online csoportokat is indítunk!

Tanulást segítő anyagok
Mind a személyes, mind az online tanfolyam résztvevői a képzés megkezdésekor hozzáférést kapnak online oktatási felületünkhöz, ahol elérhetik és letölthetik az előadások jegyzeteit, illetve egyéb olyan dokumentummintákat, melyekre később a munkájuk során szükségük lesz.

Az esküvőszervező tanfolyam díja
85.000 Ft. (A képzés díját ÁFA nem terheli, a tanfolyammal kapcsolatban további költség nincs)

A csoport létszáma
Maximum 50 fő. A helyeket a beiratkozás sorrendjében töltjük be. Fontos számunkra, hogy minden tanulónk maximális figyelmet kapjon, ez a teljes csoportlétszám elérést követően már csak a következő csoportba tudjuk fogadni a beiratkozókat.

Az esküvőszervező tanfolyam végén megszerezhető képesítés
Az esküvőszervező tanfolyam a képző intézmény által kiállított OKLEVÉL, és a Felnőttképzési Adatszolgáltató Rendszer által kiállított HIVATALOS TANÚSÍTVÁNY megszerzésével zárul. Ebben a szakmában jelenleg ez a legmagasabb megszerezhető hivatalos képesítés.

Kezdési időpontok és oktatási napok

 • Budapest Személyes

  2024. november 23. (szombat)

  2024. november 24. (vasárnap)

  2024. november 30. (szombat)

  2024. december 01. (vasárnap)

  Az oktatás személyes formában zajlik, minden alkalommal 10:00 órakor kezdődik és 19:00 óráig tart.

 • Online

  2024. szeptember 28. (szombat)

  2024. szeptember 29. (vasárnap)

  2024. október 05. (szombat)

  2024. október 06. (vasárnap)

  Intenzív időbeosztás, 4x9 óra
  10.00 órától 19.00 óráig
  Az előadások élőben követhetőek interneten keresztül, online letölthető jegyzetanyagot biztosítunk. Az okleveleket postán kapják meg a résztvevők.

Tovább a regisztrációhoz Ingyenes Online Próbaóra

Nézd meg, miért érdemes esküvőszervezőnek lenni!

YouTube csatorna megtekintése
Esküvőszervező Tanfolyam - video
0Sikeres tanfolyam
0Végzett tanuló
0Év oktatói múlt