Esküvői dekoratőr mesterkurzus

Prestige Oktatási Stúdió - Esküvői Dekoratőr mesterkurzus
Esküvői dekoratőr mesterkurzus

Esküvői dekoratőr mesterkurzusunkra várjuk mindazokat, akik már végeztek esküvői dekoratőr tanfolyamot. A beiratkozáshoz az esküvői dekoratőr végzettséget igazoló oklevél megléte szükséges, az sem akadály, ha ezt máshol szerezte meg a résztvevő.

A csoport résztvevői tehát már ismerik, tudják a szakmai alapokat, ezen a képzésen csupa különleges feladatot kapnak majd. Autódíszek, virágkapuk, monumentális asztaldíszek, mind-mind része a tematikának, de emellett helyet kapott benne olyan műhelymunka is, mely során megadott költségkeretből kell elkészítenetek a dekorációt: Ti állítjátok össze majd a viráglistát, amit mi megrendelünk, és készítitek el az általatok megálmodott dekorációt. Itt már minden olyan, mintha élesben menne.

Amikor egy-egy esküvői dekoratőr tanfolyam végén búcsúzunk a csoportoktól, gyakran halljuk mennyire fog hiányozni ez a közös elfoglaltság, a virágok, a csapat, a jó hangulat. Örömmel jelentjük, hogy esküvői esküvői dekoratőr mesterkurzusunk lehetőséget nyújt a folytatásra, a fejlődésre, és arra, hogy újra találkozzunk egymással!

Pontos információk

99.000 Ft (ÁFA mentes, ez a fizetendő végösszeg) Részletfizetésre van lehetőség!

A tanfolyam során résztvevőink bőséges és minőségi alapanyaggal dolgoznak, és természetesen az általuk elkészített virágdíszeket az oktatás végén hazavihetik. Hagyományos Tanfolyamunk alapanyag költsége 8.500 Ft/alkalom. (ÁFA mentes, ez a fizetendő végösszeg).

Kezdési időpontok és oktatási napok

Figyelem! Fontos számunkra, hogy tanfolyamunk résztvevői a gyakorlati oktatás során munkájukhoz minden segítséget megkapjanak, ezért csoportjaink létszámát 25 főben maximáltuk. Esküvői dekoratőr 2. tanfolyamunk 10.00 órától 16.00 óráig tart.

 • Budapest

  2021 Október 23. szombat

  2021 November 06. szombat

  2021 November 13. szombat

  2021 November 20. szombat

  2021 November 27. szombat

  2021 December 04. szombat

0Sikeres tanfolyam
0Végzett tanuló
0Év oktatói múlt