Esküvői dekoratőr mesterkurzus

Prestige Oktatási Stúdió - Esküvői Dekoratőr mesterkurzus
Esküvői dekoratőr mesterkurzus

Esküvői dekoratőr mesterkurzusunkra várjuk mindazokat, akik már végeztek esküvői dekoratőr tanfolyamot. A beiratkozáshoz az esküvői dekoratőr végzettséget igazoló oklevél megléte szükséges, az sem akadály, ha ezt máshol szerezte meg a résztvevő.

A csoport résztvevői tehát már ismerik, tudják a szakmai alapokat, ezen a képzésen csupa különleges feladatot kapnak majd. Autódíszek, virágkapuk, monumentális asztaldíszek, mind-mind része a tematikának, de emellett helyet kapott benne olyan műhelymunka is, mely során megadott költségkeretből kell elkészítenetek a dekorációt: Ti állítjátok össze majd a viráglistát, amit mi megrendelünk, és készítitek el az általatok megálmodott dekorációt. Itt már minden olyan, mintha élesben menne.

Amikor egy-egy esküvői dekoratőr tanfolyam végén búcsúzunk a csoportoktól, gyakran halljuk mennyire fog hiányozni ez a közös elfoglaltság, a virágok, a csapat, a jó hangulat. Örömmel jelentjük, hogy esküvői esküvői dekoratőr mesterkurzusunk lehetőséget nyújt a folytatásra, a fejlődésre, és arra, hogy újra találkozzunk egymással!

Pontos információk

99.000 Ft (ÁFA mentes, ez a fizetendő végösszeg) Részletfizetésre van lehetőség!

A tanfolyam során résztvevőink bőséges és minőségi alapanyaggal dolgoznak, és természetesen az általuk elkészített virágdíszeket az oktatás végén hazavihetik. Tanfolyamunk alapanyag költsége 15.750 Ft/alkalom. (ÁFA mentes, ez a fizetendő végösszeg).

Kezdési időpontok és oktatási napok

Figyelem! Fontos számunkra, hogy tanfolyamunk résztvevői a gyakorlati oktatás során munkájukhoz minden segítséget megkapjanak, ezért csoportjaink létszámát 25 főben maximáltuk. Esküvői Dekoratőr Mesterkurzusunk 10.00 órától 19.00 óráig tart.

 • Budapest

  2024. március 23. szombat

  2024. március 24. vasárnap

  2024. április 06. szombat

  2024. április 07. vasárnap

 • Budapest

  2025. március 22. szombat

  2025. március 23. vasárnap

  2025. március 29. szombat

  2025. március 30. vasárnap

0Sikeres tanfolyam
0Végzett tanuló
0Év oktatói múlt