Szertartásvezető tanfolyam

Prestige Oktatási Stúdió - Szertartásvezető tanfolyam
Szertartásvezető tanfolyam

A Prestige Oktatási Stúdió régi tervét valósította meg, amikor Magyarországon elsőként elindította Szertartásvezető tanfolyamát!
Ezt a tanfolyamot annak ajánljuk, aki szívesen lenne az a személy, aki hétrőlhétre boldog és szerelmes párokat ad össze. Kell ennél szebb hivatás?

Ki a szertartásvezető?
Szertartásvezető az, aki egy meseszép külső helyszínen, az ifjú párral egyeztetve, az álmaikat megvalósítva tart olyan szertartást, mely valóban róluk mesél, és egy életre emlékezetes marad. Ma, az esküvői szolgáltatások széles kavalkádjában, a valóban minőségi esküvőkön már nem kell megelégedni egy futószalagszerű esketéssel a házasságkötő teremben!
A szertartásvezető szolgáltatás az elmúlt években nyert egyre szélesebb teret a magyarországi esküvői piacon, és mára a legszebb esküvők elengedhetetlen kelléke lett. Gyakran halljuk helyszínek, esküvőszervezők részéről, hogy mekkora igény van jó és megbízható szertartásvezetőkre, akiket szívesen ajánlanának párjaiknak, mert az igazán jó szertartásvezetők naptárja gyorsan betelik. Ez jelzi, hogy olyan álomszakmát tanulhat nálunk, mely egyben jövedelmező is, és hazánkban egyre szélesedő piaccal rendelkezik.

Tanfolyamunkon sok éve dolgozó szertartásvezetőktől tanulhatja meg a szakma fortélyait, anyakönyvvezető előadónk vezeti be a polgári szertartások hatályos szabályozásába.

Beszédtechnika-tanár segítségével sajátíthatja el azokat a technikákat, amelyekkel igazán ünnepélyes hangon szólhat a násznéphez. Operatőrrel, videós gyakorlatok keretében gyakorolhatja be a szertartások vezetését. Tanulhat arról, hogyan működhet együtt az esküvőszervezővel, és tanácsokkal segítünk egy vállalkozás beindításában is.

Ezt követően pedig a vizsgán már főpróbaként mutathatja be a képzés során elkészült beszédet, mely egyben így az első, de minden bizonnyal semmiképp sem az utolsó szertartása lesz! Résztvevőink a tanfolyam végén záróvizsgát tesznek és a képzés elvégzéséről hivatalos tanúsítványt kapnak!

Pontos információk

20 óra, 4x5 óra elosztásban.

Online. Mind a képzés, mind a vizsga online formában zajlik, az oklevelet és a tanúsítványt postán kapják meg a résztvevők, így tanfolyamunk az ország másik feléből, de akár külföldről is elvégezhető.

75 000 Ft helyett most 10% kedvezménnyel 67.500 Ft. A képzés díját áfa nem terheli. Ezenfelül 10 000 Ft vizsgadíj fizetendő.

A tanfolyam elvégzése nincs iskolai végzettséghez kötve.

Kezdési időpontok és oktatási napok

 • Online

  2024. március 18. (hétfő)

  2024. március 25. (hétfő)

  2024. április 08. (hétfő)

  2024. április 15. (hétfő)

  Vizsga: 2024. április 29. hétfő

 • Online

  2024. Szeptember 09. (hétfő)

  2024. Szeptember 16. (hétfő)

  2024. Szeptember 23. (hétfő)

  2024. Szeptember 30. (hétfő)

  Vizsga: 2024. Október 07. hétfő

Maximális csoportlétszám: A maximális csoportlétszám szertartásvezető tanfolyamaink esetében 25 fő, ennek elérését követően jelentkezőt már csak a következő csoportunkba tudunk fogadni.

GYIK - Szertartásvezető tanfolyam

Nézd meg, hogyan lehetsz szertartásvezető!

YouTube csatorna megtekintése
Szertartásvezető Tanfolyam - video
0Sikeres tanfolyam
0Végzett tanuló
0Év oktatói múlt