Esküvői dekoratőr tanfolyam

Prestige Oktatási Stúdió - Esküvői dekoratőr tanfolyam
Esküvői dekoratőr tanfolyam

Ismerj meg és sajátíts el egy csodálatos hivatást a Prestige Oktatási Stúdiónál!

Mikor ajánljuk Neked az Esküvői Dekoratőr tanfolyamunkat?
Ha kreatív vagy és örömmel tölt el, hogy hétről-hétre mások álmait valósíthatod meg,
Ha nem szívesen töltöd kötött munkarendben a hétköznapjaidat egy irodában ülve. Az esküvői dekoratőr munkájának nagy része helyszínek bejárásával, dekorációs tervek készítésével, alapanyagok beszerzésével, és természetesen helyszínek dekorálásával telik.
Ha szeretsz és tudsz emberekkel foglalkozni! Mind megrendelőid, mind üzleti partnereid, beszállítóid szeretni fognak veled dolgozni ha kedves, mosolygós, és megbízható vagy!

Ha az elhivatottság és a vágy megvan Benned ahhoz, hogy ezt a csodás hivatást válaszd, úgy tökéletes lépés, ha eljössz hozzánk és megtanulod nálunk a szakma alapjait!

Gyakorlatorientált képzésünkön 24 óra alatt sajátíthatod el a legfontosabb készségeket és tudást, melyre a későbbi munkádhoz elengedhetetlenül szükséged lesz majd! Fontosnak tartjuk, hogy tanfolyamunkon minőségi, bőséges virágválasztékból dolgozhass, és ne csupán elkészíthesd az esküvői asztaldíszeket, csokrokat, hanem azokat örömmel haza is vihesd és büszkén mutathasd meg, mint az aznap tanultak élő bizonyítékát.

Megtanulod nálunk elkészíteni egy esküvő legfontosabb virágdíszeit, legyen szó asztaldíszről, virágékszerekről, tűzött virágdíszek készítéséről, de nem marad ki a tematikából az esküvői virágok koronájának, a menyasszonyi csokornak az elkészítése sem! Megtanítunk arra, hogy állíts össze egy esküvői dekorációs ajánlatot, megismered a virágok, kellékek beszerzésének menetét, illetve segítséget adunk ahhoz is, hogy érdemes elindítani egy induló vállalkozást az esküvői piacon.

Tanfolyamunk az alapoktól építi fel a vizsgához szükséges tudást, ezért ahhoz, hogy sikeresen elvégezd nincs szükség virágkötő végzettségre és előképzettségre sem. Abban hiszünk, és a gyakorlat is ezt bizonyítja, hogy ha elhivatott vagy és lelkes, akkor az általunk átadott, egyszerűen elsajátítható technikákkal képes leszel komplett esküvői dekorációk elkészítésére és egy sikeres esküvői dekoratőr vállalkozás működtetésére.

Résztvevőink a tanfolyam végén záróvizsgát tesznek és a képzés elvégzéséről hivatalos tanúsítványt kapnak!

Pontos információk

129.000 Ft helyett kedvezményesen 95.000 Ft. (ÁFA mentes, ez a fizetendő végösszeg) Részletfizetésre van lehetőség!

A tanfolyam során résztvevőink bőséges és minőségi alapanyaggal dolgoznak, és természetesen az általuk elkészített virágdíszeket az oktatás végén hazavihetik. Tanfolyamunk alapanyag költsége 15.750 Ft/alkalom. (ÁFA mentes, ez a fizetendő végösszeg).

Tanfolyamunk alapanyag költsége 15.750 Ft/alkalom (ÁFA mentes, ez a fizetendő végösszeg).

Kezdési időpontok és oktatási napok

Figyelem! Fontos számunkra, hogy tanfolyamunk résztvevői a gyakorlati oktatás során munkájukhoz minden segítséget megkapjanak, ezért csoportjaink létszámát 25 főben maximáltuk.
Tanfolyamunk 2 hétvégét vesz igénybe, délelőtti csoportunk 08:00 órától 14:00 óráig, délutáni csoportunk pedig 14:00 órától 20:00 óráig tart majd.

 • Budapestdélelőtt

  2024. január 27 (szombat)

  2024. január 28 (vasárnap)

  2024. február 03 (szombat)

  2024. február 04 (vasárnap)

 • Budapestdélután

  2024. január 27 (szombat)

  2024. január 28 (vasárnap)

  2024. február 03 (szombat)

  2024. február 04 (vasárnap)

 • Budapestdélelőtt

  2024. június 08. (szombat)

  2024. június 09. (vasárnap)

  2024. június 15. (szombat)

  2024. június 16. (vasárnap)

 • Budapestdélután

  2024. június 08. (szombat)

  2024. június 09. (vasárnap)

  2024. június 15. (szombat)

  2024. június 16. (vasárnap)

Nézd meg, hogyan lehetsz esküvői dekoratőr!

YouTube csatorna megtekintése
Esküvői Dekoratőr Tanfolyam - video
0Sikeres tanfolyam
0Végzett tanuló
0Év oktatói múlt