Vélemények

Prestige Oktatási Stúdió - Vélemények
Vélemények
 • Bárkányi Móni

  Bárkányi Móni

  Ceremóniamester és szertartásvezető

  Hogy mindennel végzett tanuló vagyok -e, azt így nem merem kijelenteni, mert még mindig csiklandoz egy - két tanfolyam. Ha a Prestige-ben kóstoltál bele ebbe a "tortába", utána tuti rákapsz!
  Elfogultság nélkül mondom, hogy minden tanfolyam nagyon igényes, szakmában elismert, neves oktatókkal. Aki idetéved, biztos alapokkal hajókázhat tovább a nagy esküvői tengeren...
  Nemcsak a szakmai része tetszett, hanem az, hogy szemléletet kaptunk, és ezen keresztül belénk ivódott, hogy csak alázattal, vagy sehogy...
  Egyszerre éreztem hogy "hű, van még mit tanulni", és azt, hogy itt önmagam lehetek, mert megkapom a segítséget, hogy megvalósítsam amit elképzeltem.
  Ceremóniamester, aki (ahogy a mellékelt ábra is mutatja) nőből van. :)
  Timiéknél a hangulat laza, a tanítás viszont nem lazáskodó. Ilyen közegben a tanfolyamokon barátságok szövődtek, akikkel azóta is segítjük egymást, és örülünk egymás sikereinek.

  A kedvenc részeim mindig az oktatók személyes tapasztalataiból kerekedett Stand-Up, hogyan oldottak meg helyzeteket.
  Ezek igazi gyöngyszemek voltak, amiből szintén lehetett tanulni, és akadt bőven, mert ahol esküvő van, ott ugye bármi megtörténhet. :)

 • Bene Barbara

  Bene Barbara

  Énekesnő, Dimenzió Esküvő és Party Zenekar

  Egy korszakváltás kezdete volt Timi tanfolyama számomra, tele új álmokkal és lehetőségekkel. Ma az esküvők nélkül elképzelhetetlen lenne az életem :)

 • Cserpes Laura

  Cserpes Laura

  Énekesnő

  Profizmus, barátságos légkör, jó hangulat, szuper előadások, Timitől megszokott színvonal. Örülök, hogy én is itt lehettem! :)

 • Elekes Enikő

  Elekes Enikő

  Esküvőszervező, Kézdivásárhely

  A Prestige Oktatási Stúdió lehetővé tette számomra, hogy olyannal foglalkozhassak,amit igazán szeretek! Az órák mindig érdekesek és tanulságosak voltak, így nem volt kérdés számomra,hogy a 800 km-es távolság ellenére is részt veszek rajtuk.
  Köszönettel tartozom, hogy 10 éve büszkén így mutatkozhatok be:
  Elekes Enikő, okleveles esküvőszervező.

 • Gali Renáta

  Gali Renáta

  Professzionális sminkes

  Több éve dolgoztam sminkesként, amikor beiratkoztam a Prestige Oktatási Stúdió esküvőszervező képzésére. Korántsem a pályamódosítás motivált, megláttam a tanfolyamban azt a lehetőséget, aminek hála további erőségekkel bővíthettem az esküvői sminkes szolgáltatásomat. A tudásanyag kellő rálátást biztosított a kapcsolódó szolgáltatók munkájára, a szervezés minden gyakorlati kérdésére. Az eredmény? Magabiztos rutin bármilyen felmerülő probléma megoldásához a nagy nap során, illetve egy olyan gyakorlati tipp/túlélőcsomag összeállítása a menyasszonyoknak, amely megrendelések és elégedettség tekintetében egyaránt meghálálja magát. Mindegy, hogy valaki most tervezi esküvőszervezőként megvetni a lábát a piacon, vagy épp a kapcsolódó területek szolgáltatójaként szeretne rálátást szerezni a szervezés minden elemére, a Prestige csapatára és képzésre egyaránt számíthat. Összeszedett tanmenet, kiváló tudásanyag, jó oktatók. 100%-ban megkaptam, amiért jöttem.

 • Gerhardt Mónika

  Gerhardt Mónika

  Angol-magyar okleveles szertartásvezető

  2004. óta dolgozom az esküvő szakmában, de úgy gondolom, hogy egy jó pap is holtig tanul, a szertartásvezető pedig pláne. :)

  Éppen ezért, tanulni mindig jó dolog és a gyakorlatban elsajátított dolgokat elméletben, a tanfolyamon is remekül használhatom, főleg az apró finomságok, részletek bővítése és elsajátítása érdekében.
  Az alábbi tanfolyamokat végeztem el a Prestige Oktatási Stúdióban, és semmiképp nem hagytam volna ki:
  2004. Esküvőszervező tanfolyam
  2014. Kulturális rendezvényszervező tanfolyam
  2016. Szertartásvezető tanfolyam

 • Herendi Gábor

  Herendi Gábor

  Rendezvényszervező, műsorvezető

  2013-ban két OKJ-s tanfolyamon is részt vettem a Rátkai Tímea nevével fémjelzett Prestige Oktatási Stúdióban! A közel egy éves kurzusok végén Kulturális Rendezvényszervező és Közművelődési Szakember II. diplomával távoztam. A tanfolyamok során legfőképpen az tetszett, hogy az előadók nem csak előadásokat tartottak az adott témában, hanem mind tapasztalt szakemberek voltak, akik aktívan a szakmájukban dolgoztak. Ugyanakkor, csoporttársaim között is ráleltem egy-két kollégára, akikkel azóta is együttműködünk. Csak ajánlani tudom mindkét kurzust, illetve Timi oktatási stúdióját annak, aki ezen a pályán szeretne érvényesülni!

 • Husz Orsi

  Husz Orsi

  Lifestyle blogger/vlogger

  Amellett, hogy az esküvőszervező tanfolyam naprakész elméleti tudást adott, sok gyakorlati kérdésre is választ kaphattunk itt, ami már a vállalkozás indításakor is nagy segítségünkre lehet. Az oktatók közt a szakma legjobbjait ismerhettük meg, Timi szórakoztató történeteit pedig sosem fogjuk elfelejteni! Fantasztikus volt a hangulat, és remekül hasznosítható tudást szereztem ebben a néhány hétben.

 • Király Nelli és Szabó-Dékány Dalma

  Király Nelli és Szabó-Dékány Dalma

  Királyi esküvők

  Timi oktatásain mindig a legjobb oktatók tanítottak minket akik nem csak a szakma szépségét mondták el, hanem a buktatókat, tapasztalataikat is megosztották velünk. Timi figyel arra, hogy felkészült és naprakész oktatókkal (akik egyben szolgáltatók is) dolgozzon. Az élet szépsége, hogy azóta is dolgozunk a mindennapokban azokkal a szolgáltatókkal akik segítettek nekünk elindulni az úton!
  Profi, felkészült csapat az övék.

 • Kondász Edit

  Kondász Edit

  Esküvőszervező és szertartásvezető, Szeged

  A Prestige Oktatási Stúdióban egy élmény volt hallgatónak lenni, mert színes, hasznos és tartalmas órákban volt részem. Bizonyítja ezt a sikeresen működő esküvőszervező és szertartásvezető vállalkozásom. Ajánlom mindenkinek, aki a céljai és álmai megvalósítására törekszik!

 • Kovrig Dóra

  Kovrig Dóra

  DodaKo márka tulajdonos-tervezője a Plus Size Advice blog írója

  Mivel rendezvényszervezéssel foglalkozom, szerettem volna ha tudásomat egy papír is igazolja!Az esküvőszervező tanfolyamot is elvégeztem, így nem volt kérdés, hogy most is Timiéket választom... 3 szó jut eszembe a tanfolyamról, profizmus, rugalmasság, és gyorsaság! Mindenkinek szívből ajánlom!

 • Mészáros Barbara

  Mészáros Barbara

  Esküvőszervező

  Nagyon élveztem Timi előadásait, sztorijait, hiszen kétségtelenül sokat tapasztalt esküvőszervező, aki már szinte mindennel találkozott a szakmában amivel lehetett. Azt mondják, a jó pap is holtig tanul így bátran ajánlom a képzést új és régi szervezőknek is.

 • Muri Enikő

  Muri Enikő

  Énekesnő

  Nagyon szerettem Timinél tanulni, sok hasznos, praktikus dologra hívta fel a figyelmünket az esküvőszervezéssel kapcsolatban. Csak ajánlani tudom mindazoknak, akik ezt a csodálatos hivatást választják vagy akik életük legszebb napját készülnek megszervezni. A siker ígyis-úgyis garantált!

 • Németh Ákos

  Németh Ákos

  Esküvőszervező, rendezvényszervező

  Életem legszebb időszaka attól a pillanattól jött el hozzám, amióta beléptem a Prestige Oktatási Stúdió ajtaján. Felejthetetlen emlékeket kaptam, mind a tanároktól, mind a társaimtól. Fantasztikus, vidám embereket ismerhettem meg és annyi mindent tanultam, hogy ezért életem végéig hálás lehetek. Köszönöm szépen az itt töltött időt!

 • Pandula Judit

  Pandula Judit

  Esküvőszervező, Vintage Wedding Planner

  Az, hogy a Prestige Oktatási Stúdióba jelentkeztem, életem egyik legjobb döntése volt. Imádtam minden órát, minden alkalom izgalmas és szuper hangulatú volt. Kiváló alapot adott új, és most már sikeres vállalkozásomnak.

 •  Pankotai Anita

  Pankotai Anita

  Sminkmester

  Sminkmester vagyok 8 éve, és imádom a munkámat, rengeteg menyasszonynak készítettem már el a Nagy napjára sminkét, és rengetegszer hallgattam végig, milyen nehéz mindent kézben tartani, mire eljött a nap már nem is tudták sokan élvezni, ezért, amikor megláttam a Prestige Esküvőszervezői képzését, nem tétováztam és jelentkeztem azonnal! Magyarország legmagasabb szintű képzése, ahol szakemberek vezetnek be a szakma rejtelmeibe. Hihetetlen sokat tanultam, amit a mai napig hasznosítok. A menyasszonyok rendkívül hálásak, amikor szolgáltatókat ajánlok, vagy segítek megoldani egy-egy problémát...

 • Somorjai Ilona

  Somorjai Ilona

  Ceremóniamesternő, előadóművész

  Rátkai Timi életében – családján kívül - már lassan 2 évtizede az esküvők, és azok szervezése körüli szolgáltatások maximális minősége jelenti a mindennapokat. Rengeteget dolgozott és dolgozik azért, hogy a házasulandók, életük egyik legszebb napját közvetve vagy közvetlenül a lehető legjobbá tegye. Szervezői készsége mellett évek óta képez a szakma számára talpraesett és dolgozni vágyó embereket. Örömmel tölt el, hogy némely képzésein magam is tanulhattam tőle.

 • Styaszni Dorina

  Styaszni Dorina

  Fotómodell

  Nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam a Prestige Oktatási Stúdióra, mert egy fantasztikus csapatot ismertem meg. Két tanfolyamot is elvégeztem náluk, ez is azt mutatja mennyire jók abban amit csinálnak. Igényes, szép oktató terem várt bennünket, szuper tanárok foglalkoztak velünk, és a csoport is nagyon rendes, segítőkész volt. Az órák nem voltak unalmasak egyáltalán, saját sztorikkal dobták még jobban fel a tanórákat. Gyorsan elrepült és sajnáltam mikor vége lett ennek az egésznek. Még egyszer köszönök mindent Timi! További sikereket kívánok! És nincs kizárva, hogy még egy harmadik tanfolyamot is elvégezzek náluk! :)

 • Völgyi Zsuzsi

  Völgyi Zsuzsi

  Énekesnő

  Aki a Prestige Oktatási Stúdiónak bármely képzését választja, biztosan nem bánja meg. Igényes környezetben, szakképzett tanároktól és előadóktól sajátíthatjuk el a szakmai tapasztalatokat, és tudást. A hallgatóknak a lehető legnagyobb mértékben minden biztosítva van, ami a tanulást segíti. Nagy örömömre szolgál, hogy magam is a Prestige-nél tanulhattam. Mindenkinek őszinte szívvel ajánlom, aki szeretne hiteles OKJ-s bizonyítványt, és precíz szaktudást.

 • Zsike

  Szertartásvezető Tanfolyam - 2022

  Szia Timi!

  A mai napon megérkezett az oklevél és a tanúsítvány.
  Nagyon kellemes meglepetés volt számomra, hogy ilyen igényes, színes oklevelet adtatok. Büszkén fogom kirakni a Facebook és az instagram oldalamra, amiket majd szertartásvezetőként fogok megcsinálni.
  Köszönöm a tartalmas képzést! Számomra egy élmény volt!
  Mindenképp szeretnék szertartásvezetőként dolgozni, bővítve ezzel a jelenlegi tevékenységi körömet.
  Élni fogok a lehetőséggel és amikor legközelebb úgy járok Pesten, beugrok hozzátok!

 • Nóri

  Rendezvényszervező Tanfolyam - 2022

  Nagyon köszönök minden segítséget a tanfolyam alatt.
  Nekem személy szerint sokkal többet nyújtott ez a tanfolyam mint a tanúsítvány mivel 23 évig nem voltam itthon. Rengeteg új információt kaptam a kis csodás hazánkról, helybeli szokásokról törvényekről, népművészeti csodákról és minden másról amit se a nővér képző szakközépiskolában nem tanultam sem az életemen át megélt eseményeken.
  A kedves tanár úr hihetetlen gazdag szókincsével és tudásával csak úgy öntötte belénk a sok fantasztikus információt amit mind le jegyzeteltem az órák során és próbálom el raktározni hogy később felhasználhassam majd.
  Nagyon nagyon meg voltam elégedve mindennel akár az online felület egyértelmű használatával valamint az órákon elhangzott sűrű tananyagokkal.
  Nagyon jó ötletnek találtam hogy az online órákon meg tudtuk hallgatni mások dolgozatait mert nagy segítség volt abban hogy merre is induljak el a sajátomnál valamint milyen hibát ne kövessek el a szerkesztés közben.
  Hálás köszönet mindenért!
  Legyen mindenkinek a stúdióban fantasztikus nyara és a vizsgán találkozunk.

 • Lilien

  Rendezvényszervező Tanfolyam - 2022

  Kedves Prestige, Kedves Timi!

  Én köszönöm a lehetőséget a képzésre, szuper volt ez a 4 hónap. Az online oktatás nagyon élvezhető volt, Tanár Úr nagyon segítőkész, nem csak az óra ideje alatt, de e-mail-ben is bármikor elérhető volt és segített, ha kérdés merült fel. Nagyon szerettem a tanfolyamot, hiányozni fognak az órák! A sulinak külön köszönet, hogy megszervezte az állami vizsgát is nekünk! Abszolút megszerettem a szakmát és alig várom hogy elkezdjek benne dolgozni!
  Még egyszer köszönök mindent!
  Sok sikert nektek a továbbiakban!

 • Csilla

  Rendezvényszervező Tanfolyam - 2022

  Kedves Timi, Tanár Úr és Prestige Csapat!
  Köszönöm a színvonalas, minden részletében tökéletes képzést! Az elejétől a végéig minőségi, profi munkát nyújtottatok a beiratkozástól az oktatáson át a vizsgáig. A kapcsolattartás, a feltöltött tananyag, a tesztek, a folyamatos teljes körű ügyintézésetek, a Sajó Tanár Úr hatalmas tudása, türelme, készségessége élménnyé tették számomra a tanulást. Mindenkinek jó szívvel ajánlom a jövőben induló képzéseiteket.

 • Eszter

  Esküvői dekoratőr tanfolyam - 2022

  Nagyon szépen köszönöm a rengeteg tudást, segítséget és jó tanácsot, amit az Esküvői Dekoratőr Tanfolyam alatt kaptam tőletek! A teljes képzés szuper hangulatban telt, melyhez nemcsak a szakmai tudásotok, hanem szerethető személyiségetek is nagyban hozzájárult. Mindig jó egy jókedvű, mosolygós közegben tanulni, és olyan emberek között tölteni az időt, akik nyitottsággal, szeretettel fordulnak hozzánk. Bár a szintidőn és a spirális kötésű csokor elkészítésén még van mit javítanom, mérhetetlenül hálás vagyok Nektek azért, hogy fáradhatatlanul támogattatok és biztattatok még akkor is, amikor már majdnem feladtam a menyasszonyi csokornál. Megtaláltam a szakmában a kreativitást, amiért elindultam az úton, és hatalmas lelkesedéssel vetem bele magam a gyakorlásba, hogy minél jobb legyek, és hamarosan mások nagy napját szebbé varázsoljam. Bízom benne, hogy mielőbb újra találkozunk!

 • Katalin

  Esküvőszervező tanfolyam - 2022

  Az év eleji esküvői dekoratőr tanfolyam után, öröm volt újra olyan iskolapadban ülni, ahol a képzés minden percét élveztem.
  Timi előadásain és a meghívott előadók mindegyikénél a profizmust tapasztalhattuk meg.
  Imádtam a régi vicces sztorikat hallgatni, a meghatóbb történeteknél, és videós előadáson még elgördült pár könnycsepp is.
  Örülök, hogy itt lehettem, a meglepi macaron pedig mennyei volt!
  Köszönök szépen mindent, hamarosan újra találkozunk a Protokoll workshopon!

 • Dorottya

  Esküvőszervező tanfolyam - 2022

  Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon, Rengeteg új és hasznos dolgot sikerült megtanulnom és a sok történet után, amit megosztottál velünk, szinte úgy érzem, hogy tapasztalattal is rendelkezek már. Élvezetesek voltak az előadások, ahol gyakorlatias információkat és jobbnál jobb tippeket osztottál meg velünk. A vendégelőadók nagyon jól színesítették a tanfolyamot és nekik köszönhetően más szemszögből is beleláthattunk az esküvők világába.
  Mindenkinek javasolni fogom az oktatási stúdiót, sőt tervezek én is visszatérni.
  Köszönöm ezt az élményt!

 • Liliána

  Esküvőszervező tanfolyam - 2022

  A tanfolyam során rengeteg olyan érdekességet, apró információt tudtam meg, amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy valaki profiként végezze ezt a hivatást. Ennek ellenére az összes előadás szórakoztató, élettel teli, sztorikkal tarkított volt. Emiatt közben észre se vettem mennyit tanultam, csak utána, amikor rendszereztem a rengeteg tudást a fejemben, amit a tanfolyamnak köszönhetően szereztem meg. Úgy gondolom, ha ezeket a dolgokat nem tanuljuk meg itt, csak hosszú évek tapasztalatai során jövünk rá, és így egy sokkal biztosabb, tanultabb alapról építhetjük fel a vállalkozásunkat.

 • Botond

  Ceremóniamester tanfolyam - 2022

  nagyon köszönöm, hogy részese lehettem ennek a képzésnek. Öröm volt látni és átérezni, hogy az ország akármelyik pontjáról, akármilyen foglalkozásból, akármilyen attitűddel érkezett is valaki, mindannyiunkat összekötötte a téma és a „mesterré” válás elhivatottsága. Eleinte csak azért jelentkeztem, hogy a családi felkérést minél profibban tudjam kivitelezni, de menet közben rájöttem, hogy ez az én utam. Bár a korom miatt nem biztos, hogy tudom/akarom annyira intenzíven csinálni, mint a csoporttársaim, de érzem magamban a lelkesedést, amit a sok kiváló előadó sem tudott letörni, sőt csak fokozni voltak képesek. Sokat tanultam. Gábor mini színészképzése óriási hatással volt rám. Adrienn, Laci, Péter profizmusa is messziről érződött. Azt hiszem, hogy a lelkesedésük ragadós. Remélem nem kopik el hamar.
  Úgy tapasztaltam, hogy csak akkor tudok profi lenni abban, amit csinálok, ha azt a profiktól tanulom el. Többet kaptam, mint vártam/reméltem. Amit eddig gondoltam erről a szakmáról alapjaiban át kellet értékelnem. Nagyon köszönöm.

 • Edit

  Csokorkötő Tanfolyam 2022

  Kedves Timi!
  A tanfolyam minden pillanatát élveztem és élményekkel, tervekkel tértem haza a családomhoz. No és sok-sok gyönyörű virággal.
  Ismerősöm ajánlására választottalak titeket, és nem csalódtam. Valóban minőségi alapanyagokkal, virágokkal dolgozhattam. Évi és Dani professzionizmusa bámulatos, mindketten jószándékkal, türelemmel és segítőkészséggel fordultak felénk.
  Köszönöm a munkátokat és további sok sikert, jó egészséget kívánok nektek.

 • Marietta

  Szertartásvezető Tanfolyam - 2022

  Kedves Timi! Kedves Tanár Úr!

  Fájó szívvel búcsúzom én is a tanfolyamtól! Magam sem gondoltam volna, hogy négy hét alatt ennyire szívemhez nő a képzés, az órák jó hangulata. Egy másfél éves kisfiú mellől maga volt a felüdülés a képzésre történő felutazás és a tanulás, ami rendkívül élményszerű volt. A tanár úrtól rengeteget kaptunk, azt hiszem, mondhatom a csoport nevében. Korábban ugyan több, hasonló gyakorlatorientált képzésen vettem már részt, de Prestige szertartásvezetői tanfolyamán rengeteg új és hasznos tudással gazdagodtam a beszédtechnikát és kommunikációs készségeket tekintve, köszönhetően Kovács Gábor Dénes tanár úrnak. Kérlek, adjátok át neki, hogy mennyire hálás vagyok érte! A képzésen túl az oktatóterem jól felszereltségét, könnyű megközelíthetőségét, valamint a magasan kvalifikált oktatók részvételét is pozitívumként tudom kiemelni, ezért jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki ezen a pályán gondolkodik! Köszönöm Mindannyiótoknak, hogy részese lehettem ennek a magas színvonalú képzésnek! Sok sikert a továbbiakban!

 • Kriszti

  Szertartásvezető Tanfolyam - 2022

  Kedves Timi!

  Részemről szintén köszönöm a sok mosolyt, kedvességet és segítséget, melyet Tőletek kaptam. Imádtam a tanfolyamot és a tegnapi vizsgán is - az izgalom ellenére - nagyon jól éreztem magam. Tanár Úrnak nagyon köszönöm a kedvesen szigorú :) és építő jellegű tanácsait, sokat és mindig kell gyakorolni, nagyon hasznos tudást szívtunk magunkba, melyet nem csak ezen a csodálatos pályán, de a hétköznapjainkban is kamatoztatni tudunk.
  További sok tanulót kívánok!

 • Teodóra

  Szertartásvezető Tanfolyam - 2022

  A Prestige Oktatási Stúdió egy életre szóló élmény volt számomra. Hálásan köszönöm Rátkai Timinek és Kovács Gábor Dénes tanár úrnak, hogy végig „fogták a kezünket” és hétről-hétre profin segítették a felkészülésünket a szertartásvezető vizsgára.

 • Gyöngyi

  Szertartásvezető Tanfolyam - 2022

  Kedves Timi! Kedves Tanár Úr! Kedves Adri és Zsani!
  Magam részéről, nagyon örülök annak, hogy sok megelőző vívódás után belekezdtem ebbe a képzésbe.
  19 éve dolgozom anyakönyvvezetőként vidéken, kis hivatalban. 19 éve rendületlenül lelkesen és mindig újabb motivációval végzem ezt a munkát.Van külső esküvő helyszínünk ahol hivatalosan is eskethetünk.
  Az utóbbi két évben, egyre több igény volt arra, hogy a " hivatalos termi esküvőn kívül" egy másik időpontban , külső helyszínen tartsunk kibővített ünnepélyes ceremóniát a családi rendezvényen. Nyilván ez személy függő, hogy bevállalja- e az ember.... én örömmel vállatam ezeket a felkéréseket is.
  Tehát részben ennek köszönhetően és a nagy fiaim hatására döntöttem úgy, hogy részt veszek a képzésen, és okleveles szertartás vezetőként fogom a továbbiakban végezni a jelenlegi szép hivatásomnak ezt a kibővített részét is.
  Volt aki megkérdezte: Mi újat tudnak neked mondani, vagy mutatni egy ilyen képzésen?
  S igen, szeretném megköszönni az oktató csapatnak és Tanár úrnak a nagyon precíz, lényegre törő, rengeteg értékes információt és tájékoztatást adó oktató munkát!
  Én a magam részéről,nagyon hasznosnak tartottam a beszédtechnika és megjelenés vonatkozásában kapott segítő és építő jellegű oktatást!
  Az esküvőszervezés, szertartásvezetés előadások alkalmával rengeteg új információval, segédanyaggal lettem gazdagabb.
  Az előadásaitok közvetlen hangvétele, kellemes hangulata és tényleg lényegretörő de saját tapasztalataitokat is velünk megosztó tartalma által, rengeteg információ és ismeretanyagot adtatok át nekünk.
  Az anyakönyvvezető kolléganő előadása, pontos precíz , érthető és szintén kedves, közvetlen hangvételű volt.
  Részemről online képzés vonatkozásában kiváló szint amit egy résztvevő, hallgató kaphat egy ilyen képzéstől!
  Az órai előadások és az informatikai megoldás, valamint a kapott tananyag vonatkozásában is nagyon magas szintűnek, kiválónak értékelem a munkátokat!
  Köszönet érte! Vannak további terveim, szerintem még találkozni fogunk!
  Kívánok további sikeres munkát és sikeres együttműködést a csapatnak!

 • Rita

  Esküvői dekoratőr tanfolyam - 2022

  Szép estét!!Nagyon szépen köszönöm. Nagyon jól éreztem magam önöknél. Az oktatók csodálatos mester emberek. Nagyon jó előadás módjuk van. Érthetően, lényegretörően kaptuk tőlük a rengeteg tudást infót Imádtam Évikét,és Danit is. Nagyon jó volt a csapatunk is.
  Szívből kívánom ,hogy a Prestigben mindenki találja meg azt az utat,löketet ami elindít minket felfelé ...
  Csak ajánlom mindenkinek ezt a csodahelyet.
  ÖNÖKNEK PEDIG SIKERES ÉVEKET KÍVÁNOK! Hamarosan találkozunk... azt garantálom..
  További szép estét!

 • Kinga

  Esküvőszervező Tanfolyam - 2021

  Nagyon jó élmény volt számomra a tanfolyam, mert pontosan olyan, sőt még jobb is volt, mint amit elképzeltem, amire számítottam. Önmagában élmény volt hallgatni a szolgáltatókat, pláne megtudni tőlük hasznos információkat. Nagyon tetszett, hogy ennyire gyakorlatias volt az egész, és hogy nagyon jó hangulatban telt. A személyedben kaptunk egy tökéletes képet arról, hogy milyen egy jó esküvőszervező, és végig az volt az érzésem, hogy én is tudnék és szeretnék ilyen lenni. Összegzésként még csak annyit, hogy kár hogy nem a Prestige állítja össze az OKJ-s képzések tanmenetét és tananyagát, mert sokkal jobbak lennének. :D

 • Tibor

  Szertartásvezető Tanfolyam - 2022

  Koromból kifolyólag minden tanfolyamot fenntartásokkal kezelek.
  Vajon, mit tud adni, mi újat tud mutatni egy ilyen képzés?
  A Prestige Oktatási Stúdiónál, ahol a szertartásvezető tanfolyamot végeztem, már az első alkalomnál
  elmúlt ez a fajta kétely belőlem. Az előadók olyan minőségben adják át tudásukat a rendelkezésre álló időben, hogy az elképesztő. Aki az órán nem csak testben van jelen, hanem agyilag, lelkileg, az igen hasznos tudásra tehet szert.
  Bátran ajánlom őket, én is fogok még náluk képzésen részt venni.

 • Andi

  Szertartásvezető Tanfolyam - 2021

  Nagyon örültem, hogy rátaláltam a Prestige-re és belevágtam a szertartásvezető tanfolyamba. Nagyon tetszett az online verzió, bár menet közben egyre azt éreztem, hogy nagyon kíváncsi lennék, mit hozna ki belőlem ez személyesen, lévén, hogy visszahúzódó embernek tartom magam, bár az, hogy elő kell adni valamit, az viszont vonz.
  Nagyon inspirálóak voltak az előadók, valamint Tanár Úr gyakorlati órái is. A stílusa, az ötletei, a véleménye és kritikája mind-mind hatottak és szépen kezdenek is beépülni!
  Gratulálok az egészhez, szuper csapat állhat a Prestige mögött! Tényleg magával ragadó és én is azon gondolkozom, milyen tanfolyamra iratkozhatnék be Hozzátok :-)

 • Nikolett

  Ceremóniamester Tanfolyam - 2021

  Először is nagyon köszönöm az élményt és persze a tanúsítványt. A tanfolyam messze felül múlta a várakozásaimat és ugyan hobbinak szántam ezt a hivatást, annyira elragadott az egész esküvői szolgáltatói világ, hogy rögtön jelentkeztem is a következő képesítésre hozzátok
  Kovács Gábor Dénes Tanár úr órái adták a habot és a cseresznyét. Szórakoztató és tanulságos volt nem beszélve a Tanár úr előadói stílusáról . Azt hiszem mindenki csüngött a szavain.
  Mindenki nagyon kedves, nyitott és hiteles volt. Köszönök nektek mindent és remélem még találkozunk.????

 • Tünde

  Ceremóniamester Tanfolyam - 2021

  Hiszem, hogy egy csoportba nem véletlenül kerülnek be az emberek... ez most is így történt. Hiszek a csoport karmában is.... Egy hihetetlenül eklektikus csoport volt a miénk, mely óriási élményeket adott számomra. Csúcs volt, amit mi összehoztunk nálatok. És itt jön a lényeg: ehhez kellet a Prestige!!
  Köszönet ezért!

  Összességében öröm volt hozzátok járni.... én még tervezem a protokollt is, mert ismerem Görög Ibolyát, de majd csak jövőre.

  A tanár úr fantasztikus volt, nagyon jók voltak az órái!! Óriási értékeket képvisel, és add át....külön köszönet ezért!

  Minden jót kívánok Neked és a csapatodnak!

 • Alexandra

  Szertartásvezető Tanfolyam - 2021

  Nagyon köszönöm a lehetőséget, és szívből örülök hogy Rátok találtam, amikor elhatároztam hogy elvégzem ezt a képzést. Magasan felülmúlta és túl is szárnyalta az előzetes elvárásomat az amit a Prestige Oktatási Stúdiótól, Tanár Úrtól, az Előadóktól kaptam. Emberileg és szakmailag is egyaránt. Úgy érzem amikor neki vágtam ennek a képzésnek, még csak sejtettem mit is szeretnék vagy merre induljak; a szertartás vezetéssel kapcsolatos ismereteim is csak a felszínt kapargatták. Azonban a tanfolyam alatt hallottak és tanultak abszolút megmutatták merre és hogyan érdemes bele fognom elindulnom. Nem tudok mást írni csakhogy hálásan köszönöm és biztosan nem ez volt az utolsó képzés amin részt vettem Nálatok!

 • Lilla

  Szertartásvezető Tanfolyam - 2021

  Szuper képzésen vehettem rész, sokat tanultam az előadóktól és a tanár úrtól és tőled, mind a szakmai sajátosságokról, mind a helyes előadásmódról. Köszönöm ezt a remek élményt nektek, annyira tetszett a képzésetek, hogy most épp azon gondolkozom a rendezvényszervező vagy esküvőszervező tanfolyam legyen a következő.

 • Nóra

  Szertartásvezető Tanfolyam - 2021

  Mindent megtettetek azért, hogy az online oktatás lehetőségeihez mérten a legjobb szertartásvezető váljon azokból, akikben megvan ehhez a tehetség, kitartás, alázat, akarat. KGD szakmai erényei szerintem őt az ország legjobb tanárai közé emelik, humora, empatiája, intelligenciája lehengerlő. Köszönjük a rengeteg hasznos infót, kulisszatitkot, tanácsot, biztos, hogy Titeket foglak ajánlani annak, aki kikéri ebben a véleményemet.
  További jó munkát kívánok!

 • Piroska

  Szertartásvezető Tanfolyam - 2021

  Nagy reményekkel, és nagyon izgatottan vágtam bele a tanfolyamba. Egy percig nem bántam meg, hogy elkezdtem, mert minden reményemet felülmúlta a tanfolyam. Nagy megtiszteltetés, hogy megismerhettem Kovács Gábor Dénes Tanár Urat. Az egyik legkülönlegesebb ember, akivel valaha találkoztam. Köszönöm, hogy Téged is megismerhettelek, Timi. Rendkívül kedves ember vagy, szakmailag pedig vérprofi! A tanfolyamot csak ajánlani tudom, mert nagyon jól szervezett, rengeteg tudásanyaggal rendelkezik. A jövőben tervezem, hogy további tanfolyamokat végzek el, pl. esküvőszervező. Kérdésem az lenne, hogy a protokoll tanfolyamot szerveztek online formában, ugyanis a jelenléti oktatáson nem tudok részt, viszont nagyon érdekelne a téma.
  Köszönök mindent mégegyszer! Timi, neked pedig minden jót kívánok!

 • Adrienn

  Esküvői Dekoratőr Tanfolyam - 2021

  Nagyon szépen köszönök mindent amit tőletek kaptam!
  Hihetetlen csapat vagytok,kedvesek, türelmesek és nem utolsó sorban szakmailag kiválóak! Rövid időt töltöttem nálatok de rengeteget tanultam! Biztos,hogy fogunk még találkozni mert van még képzés amit el szeretnék végezni nálatok!
  További sok sikert kívánok nektek!

 • Tünde

  Esküvői Dekoratőr Tanfolyam - 2021

  Az oktatás során abszolút azt kaptam, amire számítottam. Sőt! Évi és Dani személye, közvetlensége és szakmai tudása egy tökéletesen passzoló keretet adott annak a képnek, ami az esküvői dekorálással kapcsolatban élt bennem. Tervezem, hogy ezt a képet és tudást másik tanfolyamotokkal színesítem majd tovább.

 • Kíra

  Szertartásvezető Tanfolyam - 2021

  Kedves Timi!
  Nagyon köszönöm a munkátokat!
  Korábban másik cég által szervezett esküvői képzésen vettem részt ahol nagyon felületes oktatás volt ,nem volt interaktív. Ezzel szemben kellemesen csalódtam nálatok , hogy ilyen rövid idő alatt mennyire intenzíven adjátok át a tudást nekünk és mennyire sokat fejlődtem. Ez számomra nagyon pozitív volt! Az előadók illetve Te is nagyon kedvesek voltatok , közvetlenek! Tanàr Úrnak külön köszönet a rengeteg építő jellegű kritikáért!

 • Melinda

  Szertartásvezető Tanfolyam - 2021

  Amikor beiratkoztam a Szertartásvezető tanfolyamra nem gondoltam, hogy ilyen hatalmas élményben lesz részem. Mindenképpen a hagyományos oktatási módon szerettem volna tanulni, így a Covid helyzet miatt várnom kellett közel 6 hónapot. De megérte!!
  Az előadások alkalmával megismerhettük a szakma szépségeit, esetleges nehézségeit. Segítséget kaptunk saját vállalkozásunk elindításában és ami a legfontosabb, hogy mindezt egy olyan barátságos és jó hangulatú képzést keretében, amit mindenkinek őszinte szívből ajánlok!
  Ezúton mondok köszönetet Adriennek és Zsaninak, akik szívből jövő segítséggel, minden tapasztalatukat átadva vezettek minket a szakma rejtelmeibe , Gábor Tanár Úrnak, aki hihetetlen profizmusával, őszinteségével a legnagyszerűbb ember, akit valaha megismerhettem és nem utolsó sorban neked kedves Timi, hiszem nélküled mindezt a csodát nem élhettem volna át.

 • Alexandra

  Szertartásvezető Tanfolyam - 2021

  Az elmúlt pénteki napok és a vizsga napja, maga volt a csoda :) Hihetetlenül jól éreztem magam, nagyon sok tapasztalatot szereztem. A képzés és a vizsga lebonyolítása profi módon volt megszervezve, negatívumot nem is tudok mondani. Az előadók felkészültek voltak, minden fontos dolgot megosztottak velünk. Kovács Gábor Dénes Tanár Úr órái pedig óriási élményt nyújtottak. Anyakönyvvezetőként nem bántam meg, hogy elvégeztem ezt a képzést, sokkal többet adott nekem ez a pár alkalom, mint gondoltam volna. Bátran merem ajánlani mindenkinek! :)

 • Panna

  Esküvőszervező Tanfolyam - 2021

  Az elején azt hittem, hogy ha 9 órát kell a gép előtt ülnöm, megbolondulok, de annyira érdekes és izgalmas volt mindegyik előadás, hogy egy percre sem unatkoztam. Egyáltalán nem volt száraz, nagyon tetszett, hogy egy-egy részt saját példákkal mutattatok be. Nem igazán tudok belekötni, nekem nagyon tetszett!
  Köszönöm szépen!

 • Alexandra

  Esküvőszervező Tanfolyam - 2021

  Mikor eldöntöttem hogy ezzel szeretnék foglalkozni, az úgy körülbelül 3 éve történt. Sokat olvastam az interneten hogy hogy s mint vágjak bele és úgy érzem nagyon jól döntöttem, hogy hozzátok jelentkeztem. Kicsit féltem,hogy ez a 4 nap kevés lesz, nem szerzek elegendő tudást (bár azt sose lehet, mindig van hova fejlődni), de az oktatók nagyon aranyosak voltak, szuper és érdekes előadásokat láthattunk tőletek. És nagyon jól esett hallani,ki hogy indult el az útján, külön köszönet a tapasztalatok, tanácsok megosztásáért. Sok új és fontos dolgot tanultam, amik a későbbiekben hasznomra lesznek! :)
  Bár még nem érzem magam teljesnek, szeretnék még pár tanfolyamon részt venni, de azt tudom, hogy nálatok nem lövök mellé!
  Csak ajánlani tudom azoknak, akik ezzel a csodás vagy hasonlóan szuper hivatással/okkal szeretnének foglalkozni.
  Ezer hála és köszönet az egész szuper csapatnak, még biztos találkozunk!

 • Helga

  Esküvőszervező Tanfolyam - 2021

  Az itt töltött idő számomra nagyon jó volt, nagyon sok új dologgal ismerkedhettem meg, rengeteg olyan dolgot tanulhattam meg amit eddig nem tudtam.Számomra az egész tanfolyam buli volt. Szuperül éreztem magam minden percében.Egy tökéletes csapat vagytok, mint szakmailag, mint emberileg.Köszönöm, hogy átadtátok nekem azt a tudást amivel ti rendelkeztek.Még ha csak töredékét is tudtam egyenlőre felfogni, remélem a munkám során , sőt biztos vagyok benne, hogy ha kellően kitartok akkor ezt a tudást amit tőletek megkaptam, 100%-ban csak hasznomra válhat. Még egyszer köszönöm, és én is bízom benne, hogy egyszer valahol találkozhatunk.

 • Vivi

  Esküvőszervező Tanfolyam - 2021 február

  Köszönöm ezt a csodás élményt, amit a tanfolyam adott nekem! Régóta vágytam arra, hogy mélyebben beleáshassam magam a témába. A gyakorlati dolgok mellett, szinte meglepve tapasztaltam, hogy “ez az egész” tényleg olyan, mint egy hollywood-i film. Remélem, hogy nekem is megadatik majd a lehetőség, hogy kislányok álmát váltsák valóra azzal, hogy olyan esküvőt szervezek nekik, mint amilyet megálmodtak. Első célom az volt a tanfolyammal, hogy új ismereteket szerezzek és segítség legyen a saját esküvőm megszervezésében. (Ez utóbbi még csak kilátásban van, de jó lesz az érzés, hogy már megannyi információ birtokában vagyok, ami fontos lehet a Nagy nap megtervezésében.)

  Kívánok nektek minden jót, úgy érzem, hogy még találkozni fogunk egy-két általatok szervezett tanfolyamon!

 • Gréta

  Esküvőszervező Tanfolyam - 2021 február

  Hatalmás élménnyel részesültem az általatok szervezett esküvőszervezői tanfolyam alatt.
  Akkor is ha csak Online formában történhetett meg egy örök élmeny fog maradni amit sosem felejtünk el. Nagyon hasznos volt és biztos vagyok benne , hogy majd a való életben is fel fogunk tudni minden tudást használni amit Timi és a szolgáltatók által kaptunk.
  Biztos vagyok benne , hogy a jövőben más tanfolyamra is jelentkezni fogok. (reméljük màr személyesen)
  Hatalmas hála nektek!

 • Brigitta

  Esküvőszervező Tanfolyam - 2021 február

  Kedves Prestige Csapat!
  Ez már a második képzésem volt nálatok. Biztosan tudtam, hogy a rendezvényszervező után ezt is nálatok fogom megcsinálni, és már azt is tudom, hogy a szertartás vezetői oklevelet is itt szeretném megszerezni. Azért mert megbízható, gyors és precíz a Csapat! Amit mondotok, az mindig úgy van! Vakon rátok bízhatja az ember magát, hisz tudja, cserébe mindent IS megkap, amit egy ilyen tanfolyamon meg lehet kapni. Mindig mosolygósak, segítőkészek és barátságosak vagytok. Ez is nagyon sokat jelent.
  Így csak ajánlani tudom bármely tanfolyamotokat, oktatóitokat, tehát az egész csapatot, hisz amit ma tudni lehet bármely általatok képviselt szakmáról, azt nálatok megtanulhatja az ember. Nagyon fontos, hogy nem csak szakembereket képeztek, hanem Embereket is, megfelelő gerinccel és őszinteséggel megáldott szakEmbereket. Ebből egyre kevesebb van a világban, de Ti az életre neveltek, és nem a nyereségszerzésre!
  ( Teljesen személyes dolog: Ezúton köszönöm minden belefektetett energiátokat, hogy belőlem az az ember válhatott, aki ma vagyok. Ha nem is tudtok róla, de az életem legmeghatározóbb része volt a munkám, a rendezvényszervezés, aminek segítségével ma együtt élhetek életem szerelmével, és építhetjük tovább a közös jövőnket, amiben remélhetőleg , idővel szerepelni fog az esküvőszervezés és a szertartásvezetés is!)
  Egyszóval: Köszönöm!

 • Evelin

  Esküvőszervező Tanfolyam - 2021 február

  Köszönöm Nektek, hogy Nálatok tanulhattam! Minden perce egy örök emlék volt számomra és megtisztelő volt, a szakmai legjobbjaitól megtanulni, ezt a csodálatos hivatást.
  Már a második tanfolyamom volt a Prestignél, de biztos vagyok benne, hogy nem az utolsó!
  Timi, Neked külön köszönöm a fantasztikus előadásokat és történeteket! Az óráid után még inkább megbizonyosodtam róla, hogy én is ezen a pályán szeretnék elindulni.
  Hálás vagyok Nektek a sok szép pillanatért!

 • Hajni

  Esküvőszervező Tanfolyam - 2021 február

  Drága Timi!

  Nagyon-nagyon köszönöm Neked és minden Oktatónak, hogy közös erővel sikerült megvalósítani az egyik nagy álmom, Esküvőszervező lett belőlem. Örökké hálás leszek érte. A tanfolyam minden percét örömmel és lelkesen hallgattam végig, még az olykor "száraznak" tűnő anyagot is. Fantasztikus előadók, és egy szuper lelkes Csapat, akikkel együtt "dolgozhattunk". Valóban könnyeket előcsalogató volt a búcsúzás. Ennél több nem is kellett volna. Gyakran kalandoztak el a gondolataim, hogy "majd ha már én is...". Tényleg nagyon boldog vagyok. A kis fekete ruha, az esküvő színéhez illő övvel nálam nagyon bevésődött. Annyiban fog módosulni egyszer, hogy a fekete nálam sötétkék lesz, az öv helyett selyemsál. Megannyi gondolat és terv forog a fejemben, miközben a szívem valóban csordultig van hálával.

 • Nóra

  Esküvőszervező Tanfolyam - 2021 február

  Nagyon köszönöm Nektek ezt a 4 napot. Nem sajnálom a 2 hétvégém "feláldozását", annak ellenére, hogy a hétköznapjaim napi 10-12 órás munkával telnek. (persze a család támogatás is kellett ehhez:-))
  Olyan erőt, lendületet adott, amit régen éreztem.
  Őszintén bevallom, csak hobby, kíváncsiság miatt kezdtem el ezt a tanfolyamot. Ha egyszer pályát váltok, akkor teljesen mást szeretnék csinálni, mint most. Ez is motivált a jelentkezéskor. Szükségem volt egy teljesen más típusú tudás, ismeret megszerzésére, engem ezek feltöltenek. És nem csalódtam! Az a lelkesedés, tudás, tapasztalat, amit átadtatok, elindított bennem valamit, másképp látom ezt a munkát, ami nem is munka, hanem egy olyan hívatás, ami másoknak segít abban, hogy ez a nap tényleg ÉLETE NAGY NAPJA legyen.
  Amit olvastam Rólatok és amit tapasztaltam..., mind igaz, sőt!
  Profizmust, kiváló előadókat kaptunk, jól felépített tematikát, sok-sok információt és nem hagyhatom ki a nagyon lelkes hallgatóságot.

 • Réka

  Esküvőszervező Tanfolyam - 2021 február

  tanfolyam rengeteget adott nekem, nagyon hasznos és érdekes dolgokról tanulhattam! Egyrészt visszahozta a motivációmat és a lelkesedésemet, másrészt pedig olyan dolgokat is megtanultam, amit az 5 éve tartó egyetemi képzésem alatt nem tudtam, pedig tanultunk már róla, csak nem ilyen részletesen és ilyen hasznos és gyakorlatias tudnivalókkal kiegészítve. Nagyon jól éreztem magam, Timi tapasztalatai és történetei, és persze a személye nagyon feldobta a tanfolyamot és a tanulást, nagyon-nagyon köszönöm!!!

 • Szandra

  Esküvőszervező Tanfolyam - 2021 február

  Egyszerűen tökéletes! Ez a legjobb szó amivel le lehet ezt írni. Szuperül összefoglalt, lényegretörő, egy percig sem unalmas.
  Timi előadásai voltak a kedvenceim, olyan stílussal és perfekcionizmussal beszélt a szakmáról, hogy álmomban nem gondoltam volna, hogy ennyire jó és magával ragadó lesz.
  Előnye a tanfolyamnak, hogy intenzív, nem tart hónapokig, és bár 2 teljes hétvégét "elvett", de minden egyes perce megérte, pedig én itthon voltam 2 kicsi gyerekkel a hátam mögött. ????
  Igazán sosem tudtam, hogy milyen szakmában dolgoznék hosszú évekig, de úgy gondolom, hogy megtaláltam amit kerestem, és ha csak negyed annyira leszek sikeres, mint Timi, már megérte. Alig várom, hogy elinduljak ezen az úton, sőt, szerintem a tanfolyammal már meg is tettem az első lépést.
  Főpróba augusztusban, ugyanis a saját esküvőnk megszervezése lesz az első igazi kihívás!
  Nagyon köszönök mindent, hálás vagyok, hogy ilyen színvonalas oktatásban lehetett részem!

 • Szabina

  Esküvőszervező Tanfolyam - 2021 február

  Ezúton szeretném megköszönni a 4 napos oktatás által szerzett élményeim, szuper kis csoport jött össze, ami nagyon pozitívan hatott rám! :) Az előadók kiválóak voltak, látszott rajtuk a profizmus, jó, izgalmas storykat meséltek, ami feldobta az órákat. Hosszúnak véltem a tanfolyam elején ezt a napi 9 órát, de nem lehetett érzékelni, hogy annyi ideje "tanulunk". Köszönöm Rátkai Timinek a rendkívül barátságos légkört és a profi tanítást! :)

  Minden Jót Nektek! Még biztos vagyok benne, hogy találkozunk! :)

 • Alexandra

  Esküvőszervező Tanfolyam - 2020 december

  Nagyon köszönök mindent, és a lehetőséget is, hogy van alkalom találkozni. Ezzel a lehetőséggel élek is majd. Az elején, amikor meg tudtam, hogy online lesz az oktatás egy kicsit elkeseredtem. Azt hittem, így nem lesz az igazi és nehéz lesz tanulnom. De nagyon örültem, amikor olyan lendülettel, pozitívan álltál a dolgokhoz. Egyből motivált lettem és átvettem a te lendületedet. Örülök, hogy így interneten keresztül is színes volt az oktatás, és sok színes személyt "ismerhettem" meg. A tapasztalataim csakis pozitívak, mind az oktatókkal szemben és az oktatással is. Csakis ajánlani tudom, mert a tanulás közben a jó hangulat is megmarad. Nincs semmi görcs vagy izgulás, inkább a cél lebegett előttem és a jó fajta izgalom. Mindenki segítőkész volt és egy jó kis csoport jött össze. Még egyszer köszönök minden motivációt és kedvességet, na meg a sok tapasztalatot, amit majd kamatoztatok. További sok sikert mindenkinek és még több ilyen jó oktatást. Ui.: Reméljük az már nem online lesz, hanem vissza billenünk normál kerékvágásba.

 • Andrea

  Esküvőszervező Tanfolyam - 2020 november

  Nagyon jól éreztem magam. Örömteli hangulatban telt ez a pár hétvége és sajnálom, hogy már véget is ért, de egyben örülök is, hogy közelebb kerülhettem az egyik álmom megvalósításához. Rengeteg tudást szívhattunk magunkba és számos hasznos tanáccsal/tippekkel láttatok el minket. Mindegyik előadás nagyon tetszett és az előadók mindig adtak valami pluszt még a kicsit szárazabb anyaghoz is. Timi előadásait órákon át tudnám hallgatni, a kis személyes storyk (amikből még többet tanulhat az ember) még színesebbé tették a délutánokat.
  Örülök, hogy most el tudtam végezni a tanfolyamot. Nagyon rugalmasan sikerült megoldani az online oktatásra való átállást és szerintem így is nagyon jó hangulat volt.
  Boldog vagyok, hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek.

 • Judit

  Rendezvényszervező Tanfolyam 2020 április

  Kedves Timi!

  A kulturális rendezvényszervező képzés során szerzett tapasztalataimról röviden:
  A legelső órán, amikor az esküvőszervezés alapjairól tanultunk, annyira magával ragadott a személyes tapasztalatok mentén felépített előadás, hogy ott megfogadtam, hogy a jövőben mindenképpen részt fogok még venni további képzéseken, workshopokon a Prestigenél.:) Ugyanezen gondolatok jártak a fejemben az utolsó előadáson is.
  Szívből sajnálom, hogy - rajtunk kívül álló okból - nem volt lehetőségünk a jelenléti oktatásra, a személyes megismerkedésre, beszélgetésekre, hiszen annyi jót hallottam rólatok! De hátha majd egy következő kurzus során..:)
  Véleményem szerint az online oktatásra kiváló digitális platformot választottatok, nagyon egyszerű volt kezelni, remekül alkalmazkodtatok a helyzethez! A teljes képzésünk távoktatásban zajlott, de így is azt mondhatom, hogy a tudás mellett élményeket szereztem, amit hálásan köszönök!
  Minden jót kívánok!:)

 • Kriszta

  Esküvőszervező Tanfolyam - 2020 december

  Ez a tanfolyam volt az eddigi legjobb és leghasznosabb dolog, amibe belekezdtem ebben az évben. Igaz, hogy online történt az egész, de Timi és az előadók közvetlen és élményszerű stílusán köszönhetően élveztem minden egyes percét. Az órák alatt, olyan érzése van az embernek, hogy egy jó baráti társasággal beszélget és közben észre se veszi, hogy ismeretet szerez, új nézőpontot kap.

  Mindenre IS választ kaptunk. Ha egy szóval kéne jellemezni a tanfolyamot, az a profizmus lenne. Maximálisan elégedett vagyok mindennel. Már most hiányzik, szóval csak ajánlani tudom mindenkinek! Ezúton is köszönök mindent. ❤️❤️

 • Zsanett

  Szertartásvezető Tanfolyam - 2020 november

  Kedves Prestige, kedves Timi!
  Már a harmadik képzésen vettem részt a Prestige Oktatási Stúdiónál, és mindig pozitív élményekkel gazdagodtam. Leginkább azért választottam ezt a szertartásvezetői képzést, mert a korábbi tanfolyamokon is azt tapasztaltam, hogy itt hozzáértő, szakmabeli oktatók adják át a tudásukat, és gyakorlati ismertekkel gyarapíhatom tudásomat.
  Nagyon jó a csapat, Timi és a lányok a Prestigenél nagyon segítőkészek és rugalmasak.
  Ezúton is köszönöm, és szerintem még találkozunk :)

 • Hédi

  Rendezvényszervező Tanfolyam, 2020 október

  Kedves Timi!
  Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni a Prestige Oktatási Stúdióról.
  Gördülékeny oktatás, felkészült tanárok, maximális segítség a tananyagokkal - ez a szakmai része. Emberi oldalról segítőkészség, empátia, szeretet, minden részletre kiterjedő figyelem és sorolhatnám...
  Nagyon jól éreztem magam nálatok, és ezt másoknak is elmondtam. Barátnőm lánya már végzi is ennek hatására ugyanezt a tanfolyamot ????.
  Sok sikert kívánok a jövőre, boldog új évet mindannyiótoknak (Bolát külön is üdvözlöm), és köszönöm, hogy nálatok tanulhattam.

 • Laura

  Esküvőszervező Tanfolyam - 2020 november

  Kedves Timi és Timi csapata!
  Mindenek előtt szeretném elmondani, hogy elképesztően jól éreztem magam a tanfolyamon.
  Bevallom, eleinte féltem kicsit az online oktatástól, sajnos nincsenek vele jó tapasztalataim a múltból. Viszont mikor írtatok a törvény bevezetését követően, hogy dönthetünk, hogy ki folytatja online és ki "csúszik" inkább, számomra már nem volt kérdés hogy folytatom Veled, Timi.
  Megkönnyeztem a végét... mert nem akartam hogy vége legyen. Ugyanakkor megszereztem az oklevelet, esküvőszervezővé váltam, kezdődik az álom megvalósulása és ehhez fokozatosan jönnek a lépcsők. De hiányérzetem van. Nem a képzést illetően, hanem belegondolok, hogy innentől nem kell ébresztőt állítanom hétvégére, nem várhatom izgatottan az aznapi témákat, nem leszünk "együtt".
  Köszönöm hogy csodaszép, tartalmas, boldog év végét csináltatok nekem, hogy mindig segítőkészen, türelmesen, energikusan álltatok hozzám és hozzánk. Boldoggá tett, hogy ebben a nehéz helyzetben, amikor kilátástalan minden és a homeoffice még ki tudja meddig tart, a napok összemosódnak, de volt mit várni minden hétvégén.
  Csodálatos volt Veletek minden perc, nagyon megszerettelek Benneteket és életem egyik legjobb 1 hónapja volt, életre szóló élmény. Bátran és rendkívül büszkén kijelenthetem, hogy a legjobbaktól tanulhattam. Esküvőszervezést és mérhetetlen emberséget is.

 • Evelin

  Esküvőszervező Tanfolyam - 2020 november

  Kedves Prestige Oktatási Stúdió!
  Kedves Timi!
  Csodálatos élmény volt számomra a képzés! Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk személyesen részt venni az előadásokon, de ti így is kihoztátok a helyzetből a maximumot!
  Nem vagyok egy érzelgős típus, de bevallom voltak olyan témák és történetek amelyeken elérzékenyültem. (Főleg az wedding highlights-okon)
  Köszönöm szépen ezt a fantasztikus élményt, a rengeteg jó tanácsot és nem utolsó sorban, hogy sok olyan szolgáltatót ismerhettünk meg akik méltán híresek ebben a szakmában.
  Remélem lesz még alkalmunk a jövőben találkozni!
  Még egyszer mindent köszönök és hálás vagyok ezért a lehetőségért!

 • Dalma

  Esküvőszervező Tanfolyam - 2020 november

  Kedves Timi Dalma és Bea,

  Próbálom a megfelelő szavakat megtalálni, arra, hogy leírjam, mennyire hálás vagyok Neked és persze a csodálatos kis csapatodnak. Büszke lehetsz a lányokra, hiszen a mai világban nem olyan könnyű, ilyen megbízható, lelkes, kedves, pozitív, motivált, embereket találni, mint Dalma és Bea.
  Álmomban nem gondoltam volna, hogy ez a tanfolyam ennyire szuper lesz! 18 éves koromig balettoztam és az Operaházban szoktam így érezni magam mint most az előadások alatt, hogy tátott szájjal figyeltem (még így online is) és úgy éreztem bármikor, akárhányszor végig tudnám hallgatni őket. Timi, nem csak a szakmai tudásod van ezekben a tanfolyamokban, hanem a szíved a lelked! Ettől más és 100% biztos vagyok benne hogy egyetlen másik tanfolyam sem érhet ennek a nyomába. Az, hogy hosszú évek óta oktatsz, mégis minden egyes előadást meghallgattál velünk végig nem tudom hányadszor (nagyon sokadjára), a rendezvényszervező vizsgán is ott ültél bent velünk végig, ez mutatja azt, hogy Neked ez nem csak a munkád, hanem annál sokkal több. Hálás vagyok hogy tanulhattam tőled, és úgy gondolom, hogy minden egyes végzett hallgató, a legtökéletesebb alapot kapta meg ahhoz, hogy sikeres esküvőszervező legyen, ez már csak rajtunk múlik!
  Kérlek majd küldjetek tájékoztatást a januári online workshopról, szeretném mint hamarabb bebiztosítani a helyem rá :)
  Ezek hála és köszönet,
  Dalma

 • Evelin

  Esküvőszervező Tanfolyam - 2020 november

  Kedves Prestige Csapata!

  Először is nagyon szépen köszönjük ezt a fantasztikus hangulatban eltelt tanfolyamot! Féltem, hogy az online órák miatt veszíteni fog a varázsából, mivel ilyen huzamos ideig képtelen vagyok egy helyben ülni és előadást hallgatni. Ennek ellenére ti és a remek előadóitok elérték, hogy a gép elé ragasszatok és igyam minden szavatokat! :D Minden percét élveztem, nektek köszönhetően pedig még nagyobb lelkesedéssel vágok majd bele ebbe a szakmába, mint amivel a tanfolyam első alkalmára érkeztem!
  További szép napot Nektek és még rengeteg ilyen szuper tanfolyamot!

 • Adrienn

  Esküvőszervező Tanfolyam - 2020 november

  Nagyon örülök, hogy Titeket választottalak :) Szuper előadások voltak, kedves és segítőkész oktatók, tanulságos, vicces story-k :)
  Először féltem az online oktatástól, de nem akartam jövőre áttenni, ahhoz túlságosan is izgatott voltam, hogy képes legyek annyit várni. De egyáltalán nem bántam meg!!! Teljesen profin megoldottátok az órákat, az összes kérdésemre választ kaptam menet közben, mindenki figyelte a chat-et, kaptunk vázlatokat, facebook csoportba is kaptunk még anyagokat, stb...

  Szóval köszönök szépen mindent :)

 • Violetta

  Esküvőszervező Tanfolyam - 2020 november

  Nagyon kedves, szimpatikus és segítőkész embereket ismertem meg a személyetekben, még ha sajnos sokat személyesen nem is tudtunk találkozni.
  Mindenről megkaptuk az információkat , bármi problémánk, kérdésünk volt Ti mindig gyorsan reagáltatok.
  Én idén végeztem el az OKJ Rendezvényszervező tanfolyamot is nálatok ,sajnos ezt is online, viszont kihoztátok a maximumot ebből a karanténos helyzetből és attól függetlenül hogy néha hiányzott a személyes kontakt nagyon szuper és élvezhető volt végig a tanfolyam.
  Azt gondolom hogy minden olyan tudást, tapasztalatot és segítséget megkaptunk, amivel többek lehetünk ☺️, és el tudunk indulni ezen a pályán.
  És hát Timi a te személyiséged pedig nélkülözhetetlen ebben az egész folyamatban. Azt hiszem hogy a legjobban ezt azzal tudom elmondani ha leírom hogy én is megkönnyeztem azt az utolsó pár percet ❤️

  Remélem fogunk még találkozni veletek és hogy hamarosan beszámolhatunk a sikereinkről!

 • Julcsi

  Esküvőszervező Tanfolyam - 2020 november

  A tanfolyamot nagyon szerettem, mint minden más tanfolyamot Nálatok. (Az esküvői dekoratőrt nagyon sajnáltam, hogy vége lett, oda szívem szerint mennék minden hétvégén, alkotni valami szépet, hogy aztán egy hétig díszítse az otthonomat, míg el nem készül a következő :) ) Nagyon tanulságos és érdekes előadásokat hallhattunk. Különösen a történeteket szerettem :) Magam sem gondoltam, hogy ekkora jelentősége, szerepe van egy esküvőszervezőnek, míg végig nem hallgattam az előadásokat. Illetve a könyvedben is nagyon sok hasznos információval látsz el bennünket. Köszönöm szépen!

 • Bianka

  Esküvőszervező Tanfolyam - 2020 november

  Kedves Prestige Csapat,
  Kedves Timi,
  Szeretném megköszönni, hogy vagytok és a profizmust, amellyel hozzánk álltatok. Örülök, hogy megismertelek benneteket és tanulhattam tőletek. Maximalizmus, profizmus, kedvesség, tudàs ezek néhányak a sok pozitív jelző közül ami eszembe jut rólatok.
  Köszönöm Nektek! Elindítottatok egy csodálatos úton.
  A rendezvényszervező tanfolyamon újra találkozunk! :)

 • Alexandra

  Esküvőszervező Tanfolyam - 2020 november

  Sziasztok!

  Én csodásan éreztem magam a képzés alatt még így is hogy online rendszerbe kényszerültünk. Szuper volt a csapat és minden előadó. Az órák érdekesek, izgalmasak voltak, néha hihetetlen és tanulságos személyes story-kkal tarkítva. Minden percét élveztem, el se hiszem hogy ilyen gyorsan eltelt. Feltöltött és megerősített abban, hogy elérhetem amit szeretnék :)
  Nekem ez volt veletek az első tanfolyamom, de határozottan Prestige függő lettem, szóval még találkozunk!

  Köszönök Mindent!

 • Judit

  Szertartásvezető Tanfolyam - 2020 szeptember

  Kedves Tímea, Beatrix, Tisztelt Kovács Gábor Dénes Tanár Úr és mindazok akok a szertartásvezetői tanfolyam szervezésében, lebonyolításában és oktatásában részt vettek!

  Ezúton szeretném megköszönni Nektek, Önöknek azt a munkát, energiát, mellyel hozzájárultatok , hogy számomra felejthetetlen élménnyé tegyétek az együttműködés minden pillanatát.

  Hatalmas élmény volt számomra az oktatás sok-sok új információval bővítve az ismereteimet.
  Rendkívül korrekten , végtelenül tisztességesen ment minden.

  Én még online oktatáson nem vettem részt, de azt gondolom, hogyha jellemeznem kellene azt mondanám igen ilyennek kell lennie.

  Külün köszönet Tanár Úrnak azért a türelemért, őszinteségért,, jószándékú jellemzésekért, mellyel támogatott minket abban, hogy sikeres vizsgát tehessünk! Hatalmas tehetség ő minden szava kincs!!

  Timi Neked élmény volt hallani optimista hangodat, látni pozitív kisugárzásodatt!

  Szóval hiányozni fogtok !!!!

  Én személy szerint mindent köszönök, szeretettel gondolok Rátok, Önökre!!

  Kívánom álmaitok megvalósulását, békét, egészséget minden napotokra a csodát!!

 • Évi1225

  Esküvőszervező Tanfolyam 2019 december

  Szép napot kívánok! Sziasztok!
  Évi vagyok és most végeztem el 2019. decemberben az esküvőszervező tanfolyamot a Prestige Oktatási Stúdióban. Az esküvőszervező tanfolyam volt a 4. tanfolyam, amit a Prestige Oktatási Stúdióban végeztem. Tanfolyamaik hangulata, a tananyag felépítése, a tanulni vágyó emberek segítése, az oktatás megszervezése mind nagyon tetszett.
  Amikor véget ér egy Prestige Oktatási Stúdió tanfolyam, akkor az ember fel van pörögve, tettre kész állapotba kerül, attól a kisugárzástól, attól a légkörtől, ahogyan az oktatási stúdióban tanítanak, oktatnak és sajnálja, hogy vége van. Ezt nem lehet elmondani, ehhez ott kell lenni. Kisugárzása van az óráknak és ezt meg kell tapasztalni.
  Köszönöm Rátkai Timi képzési vezetőnek és az előadóknak, tanárainknak a segítséget, hogy betekintést adtak a szakma mélységeibe. Mint egy kedves ismerős, jó barát, elmondták, hogy mire figyeljünk, mire vigyázzunk, hogyan végezzünk színvonalas munkát és hogyan legyünk professzionálisak, ebben a szakmában és az élet mindennapjaiban.

 • Judit1210

  Esküvőszervező Tanfolyam - 2019 december

  Kedves Timi,

  a tanfolyam minden percét élveztem! Köszönöm Neked az összes tanácsot, a storykkal fűszerezett, élvezetes előadásokat, melyekből rengeteget tanultam! Köszönöm, hogy a meghívott előadóid mindegyikénél a szakmájuk iránti alázatot, szeretetet és maximalizmust tapasztalhattuk, azokat a bizonyos csillogó szemeket :-), pontosan értem miről beszéltél! Elbűvölt a profizmusotok!

 • Veronika1209

  Esküvőszervező Tanfolyam - 2019 december

  Kedves Timi!

  Hihetetlenül hamar véget ért a tanfolyam. Csak úgy repült az idő minden alkalommal. Rendkívül profi és kedves előadókat/szolgáltatókat ismertünk meg! Most már sokkal magabiztosabban tudok elindulni a szakmában. Ezt mind el sem tudtam volna képzelni 2 hónappal ezelőtt. Köszönök mindent! :)

 • Bogi1209

  Esküvőszervező Tanfolyam - 2019 december

  Szia Timi!
  Azért írok, mert szerettem volna megköszönni ezt az élményt, amit kaptam/kaptunk tőled. Mert annak kell hívjam, szuper volt a tanfolyam! Mindig nagyon jól éreztem magam. Imádtam a sztorikat, a stílusodat, hogy mindig közvetlenül álltál hozzánk, az előadókat. Féltem kicsit, hogy milyen jellegű oktatás lesz, de több, mint kellemesen csalódtam. Igaz, hogy minden szombaton utáltam a gondolatot, hogy vasárnap korán kell majd kelnem, de annyira megérte! :) Szóval tényleg köszönöm az élményt és a lehetőséget!

 • Judit

  Szertartásvezető Tanfolyam - 2019 december

  Kedves Prestige csapata!

  Egy igazán színvonalas,minőségi oktatásban vehettem részt,amely véleményem szerint kellően felkészített a szertartásvezetői szakmára.Mindenki profi,emellett nagyon kedves és segítőkész! A legjobb döntés volt,amikor jelentkeztem,köszönöm még egyszer az elmúlt heteket!

 • Ágnes

  Szertartásvezető Tanfolyam - 2019

  Kedves Timi!
  Szívből gratulálok a tanfolyam megszervezéséhez. Többdiplomás pedagógus vagyok, többek között nyelv- és beszédfejlesztés területén is, és nagyon, nagyon hasznos volt a képzés. Amellett minden előadás értékes és magas színvonalú volt. Úgy érzem, amiért mentem, azt kaptam.
  Bővítettem ismereteim, jobb előadóvá váltam, sok élménnyel gazdagodtam és szertartásvezető lettem :)
  Hálásan köszönök mindent, és további sok sikert kívánok én is Nektek!

0Sikeres tanfolyam
0Végzett tanuló
0Év oktatói múlt