Esküvői Divat workshop

Prestige Oktatási Stúdió - Esküvői Divat workshop
Esküvői Divat workshop

2009 óta zajos sikerrel futnak esküvői divat továbbképzéseink. Ez a továbbképzés kizárólag azok számára nyitott, akik nálunk végezték el az esküvőszervező tanfolyamot!

Az egynapos programot jó szívvel ajánljuk mindazoknak, akiket elbűvölnek a menyasszonyi ruhák, akik bővebb ismereteket szeretnének szerezni az esküvői divatról. A tematikában szerepelnek az aktuális trendek, a ruhaszalonok, a világhírű esküvőiruha-kollekciók, a menyasszonyi divattervezés, csipetnyi divattörténelem, és egy rövid, de annál izgalmasabb stylist alapismeretek előadás, ahol a saját stílusoddal kapcsolatos kérdéseidre is válaszokat kaphatsz!

Vezető oktatónk Szűr Krisztina stylist, az esküvői divat szakértője, Aradi Kata, aki a menyasszonyi ruha tervezés folyamatába és az aktuális trendekbe vezeti be a résztvevőket illetve Kövesdi Krisztina, aki a menyasszonyi ruha kölcsönzéssel kapcsolatban ad praktikus tanácsokat.

Esküvői divat továbbképzést évente egy alkalommal tartunk Budapesten, a csoportok maximális létszáma 60 fő, így érdemes a helyet időben lefoglalni, mert jelentkezést csak a maximális csoportlétszám eléréséig tudunk fogadni!

Pontos információk

Képzésünk Online formában kerül lebonyolításra

2024 december 15. vasárnap, 09:00 órától 16:00 óráig

28.900 Ft (a képzés díját áfa nem terheli, ezenfelül semmilyen fizetendő költség nincs)

Maximális csoportlétszám: 60 fő! Jelentkezéseket csak ennek eléréséig tudunk fogadni, ezt követően már csak a következő, 2024-ben tartandó worshopunkra tudjuk felvenni a regisztrációt!

A workshop elvégzéséről a résztvevők oklevelet és tanúsítványt kapnak!

0Sikeres tanfolyam
0Végzett tanuló
0Év oktatói múlt