Esküvői Divat workshop

Prestige Oktatási Stúdió - Esküvői Divat workshop
Esküvői Divat workshop

2009 óta zajos sikerrel futnak esküvői divat továbbképzéseink. Ez a továbbképzés kizárólag azok számára nyitott, akik nálunk végezték el az esküvőszervező tanfolyamot!

Az egynapos programot jó szívvel ajánljuk mindazoknak, akiket elbűvölnek a menyasszonyi ruhák, akik bővebb ismereteket szeretnének szerezni az esküvői divatról. A tematikában szerepelnek az aktuális trendek, a ruhaszalonok, a világhírű esküvőiruha-kollekciók, a menyasszonyi divattervezés, csipetnyi divattörténelem, és egy rövid, de annál izgalmasabb stylist alapismeretek előadás, ahol a saját stílusoddal kapcsolatos kérdéseidre is válaszokat kaphatsz!

Vezető előadónk Szűr Krisztina stylist, az esküvői divat szakértője, továbbá a Daalarna egy vezető munkatársa, és egy menyasszonyi ruhaszalon tulajdonosa is.

Esküvői divat továbbképzést évente két alkalommal tartunk Budapesten, a csoportok maximális létszáma 60 fő, így érdemes a helyet időben lefoglalni, mert jelentkezést csak a maximális csoportlétszám eléréséig tudunk fogadni!

Pontos információk

Képzésünk Online formában kerül lebonyolításra

2022 Január 08. (szombat), 09.00 órától 17.00 óráig

19 500 Ft (a képzés díját áfa nem terheli, ezenfelül semmilyen fizetendő költség nincs)

Maximális csoportlétszám: 60 fő! Jelentkezéseket csak ennek eléréséig tudunk fogadni, ezt követően már csak a következő, 2021 őszén tartandó worshopunkra tudjuk felvenni a regisztrációt!

A workshop elvégzéséről a résztvevők oklevelet kapnak!

0Sikeres tanfolyam
0Végzett tanuló
0Év oktatói múlt