Képzési hitel

Prestige Oktatási Stúdió - Képzési Hitel
Képzési hitel

Örömmel tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy Oktatási Stúdiónkban 2021-től az államilag elismert szakképesítésekre felkészítő képzések esetében (virágkötő és virágbolti eladó, kulturális rendezvények szervezője) igénybe vehető az államilag támogatott képzési hitel, melynek segítségével beiratkozáskor a tandíjat nem kell megfizetni, azt a résztvevő saját maga által választott futamidővel, maximum 10 év alatt, kamatmentesen fizetheti meg a Diákhitel Zrt. részére. A Képzési Hitelt igényelheti minden 50 év alatti, magyar állampolgár.

Az államilag támogatott képzési hitel azoknak kíván lehetőséget nyújtani, akik felnőttként szeretnének új szakmát tanulni, hivatást váltanának. Számukra ideális megoldás lehet, hogy nem előre kell befektetni a jövőjükbe, hanem később, az új szakmájuk gyakorlása közben, hosszú futamidővel, kamatmentesen fizethetik meg a tanfolyam díját.

Az igénylés egy egyszerű, pár perces online regisztrációs folyamat, melyben oktatási stúdiónkban vagy vidéki beiratkozási helyszíneinken munkatársaink készséggel segítenek.

Az igényléshez nem szükséges jövedelemigazolás, és semmilyen egyéb dokumentum a személyes adatokon kívül.

Az elbírálás automatikus, így az online igénylést követően azonnal megtörténik a beiratkozás, átadjuk a tematikát és a teljes képzési dokumentációt.

A képzési hitel igénybevételével a tanfolyam díja 100%-ban finanszírozható.

Bármilyen kérdés esetén munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre akár telefonon, akár e-mailben a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken!

0Sikeres tanfolyam
0Végzett tanuló
0Év oktatói múlt