Rendezvényszervező tanfolyam

Prestige Oktatási Stúdió - Rendezvényszervező tanfolyam
Rendezvényszervező tanfolyam

Tanfolyamunk oktatói magasan kvalifikált, elismert szakemberek, akik érdekes előadásokkal, gyakorlati munkájukból vett példákkal vezetik be hallgatóinkat a rendezvényszervezés lebilincselő világába. Büszkék vagyunk rá, hogy hallgatóink csoportátlaga a vizsgán minden esetben 4,5 felett van!

A rendezvényszervező szakma egyike a legközkedveltebb szakmáknak hazánkban. Ez nem véletlen, hiszen változatos, kreatív és kihívásokkal teli foglalkozás, egy sikeres rendezvényszervező minden napja színes és mozgalmas.

Ez az államilag elismert szakképesítés stúdiónkban négy hónap alatt, rugalmas időbeosztással, nagyrészt önálló felkészüléssel és konzultációkkal is megszerezhető!

Ezért...

Ajánljuk ezt a szakmát azoknak, akik nem szeretnek napi 8 órában egy íróasztal mögött körmölni, hanem vágynak arra, hogy mozgalmas hivatásuk legyen, melyben rengeteg egyeztetés, tárgyalás, helyszínbejárás és rendezvény színesíti a munkával töltött hétköznapokat.

Ajánljuk azoknak, akik szeretik és élvezik a kihívásokat, akik nem ismernek lehetetlent, akik kellőképp kreatívnak érzik magukat ahhoz, hogy megrendelőik elképzeléseit maradéktalanul megvalósítsák, sőt új álmokat teremtsenek nekik.

A programok, rendezvények, konferenciák megszervezése kreativitást, szervezőkészséget, önállóságot igénylő feladat. A megrendelő elképzelései szerinti rendezvény összeállítása a megfelelő szolgáltatók kiválasztásával kezdődik, és a rendezvény tökéletes lebonyolításával fejeződik be.
A rendezvényszervező feladata a komplett csapat irányítása a technikai személyzettől a fellépőkön át a biztonsági szolgálatig.

Rendezvényszervező tanfolyamunkat vizsgagaranciával indítjuk, mely azon hallgatóink számára biztosított, akiknek valamilyen oknál fogva nem sikerült az első vizsgájukat teljesíteni. Vállaljuk, hogy a következő képzésünk óráin ingyenesen vehetnek részt, és tanárukkal rendszeresen konzultálhatnak az újabb vizsga előtt.

A rendezvényszervező a rendezvény motorja. A jó rendezvényszervező a rendezvény lelke is.

Pontos információk

A képzés megnevezése: Kulturális rendezvények szervezője

Fourteens Kft.

23598782-2-41

E-001081/2015/A001, E/2020/000117

Érettségi

Képzésünk tematikáját úgy állítottuk össze, hogy tekintettel voltunk a hozzánk beiratkozók egyéb elfoglaltságaira. Igyekeztünk olyan megoldást találni, melyben minden hallgató saját időbeosztása szerint tudja megválasztani a látogatott előadásokat.
A tanfolyam során 126 kontakt órát tartunk meg, melyeken a csoportválasztástól függően tanulóink részt vehetnek tantermi órák vagy valós idejű online órák keretében.

A fenti óraszámokból 30% hiányzás megengedett. A kötelezően előírt óraszám fennmaradó részét (124 óra) a résztvevő egyéni felkészüléssel teljesítheti. Az egyéni felkészülést online jegyzetanyagokkal, segédanyagokkal és önellenőrző, játékos tesztekkel segítjük.

98 000 Ft (áfa mentes)
A tandíj tartalmazza a jegyzeteket, a gyakorlati oktatás díját, a konzultációs lehetőségeket.

Figyelem! Tanulóink a tandíj önerővel csökkentett részére igényelhetnek államilag támogatott képzési hitelt, amelyet - a hiteljogosultság megállapítása esetén - a Diákhitel Központ Zrt. biztosít. Ennek segítségével a tanulóink a képzést úgy tudják megkezdeni, hogy felénk csak az önerőt kell megfizetniük. A tandíj fennmaradó részét pedig képzési hiteltörlesztés formájában a Diákhitel Központ felé, az általuk választott futamidővel (maximum 10 év) kamatmentesen fizethetik majd ki!

A felnőttképzésben 2021-ben bevezetett változások közül az egyik a vizsgákra vonatkozik. Ettől az évtől a résztvevők már nem a képző intézményeknél, hanem független, akkreditált vizsgaközpontokban tehetnek majd vizsgát a képzés végén. Természetesen a vizsgára való jelentkezéshez minden segítséget megadunk a nálunk végzett hallgatóknak.

A tematika összeállításánál figyelembe vettük, hogy hallgatóink jelentős része munka mellett jár képzésünkre. Előadásaink ezért hétköznap esténként zajlanak.

A tanfolyamot jelenleg a következő városokban indítjuk: Budapest, Győr, Székesfehérvár, Debrecen, Szeged

Figyelem! A maximális csoportlétszám 40 fő, ennek eléréséig tudunk jelentkezőt fogadni a csoportjainkba!

Kezdési időpontok és pontos időbeosztások

A tanfolyamok pontos időbeosztását az alábbi menüpontokban tekintheti meg!

GYIK - Rendezvényszervező tanfolyam
Figyelem!
Tanfolyamunk összes óraszáma: 250 óra (Ezt az óraszámot a központi képzési programkövetelmény minimum óraszámként szabja meg, továbbá azt is, hogy ennek több mint 50%-át kontaktórás képzésben meg kell tartani, ez lehet személyes vagy online óra is. Ennél rövidebb idő alatt államilag elismert szakképesítést nyújtó tanfolyam a jelenlegi jogszabályok betartása mellett nem indítható. Az ennél rövidebb tanfolyamok vagy nem nyújtanak lehetőséget a szakképesítés megszerzésére vagy nem felelnek meg a jogszabályi előírásoknak, így a résztvevők későbbi vizsgája is kétséges lehet.)
0Sikeres tanfolyam
0Végzett tanuló
0Év oktatói múlt