OKJ Rendezvényszervező tanfolyam

Prestige Oktatási Stúdió - OKJ Rendezvényszervező tanfolyam
OKJ Rendezvényszervező tanfolyam

Tanfolyamunk oktatói magasan kvalifikált, elismert szakemberek, akik érdekes előadásokkal, gyakorlati munkájukból vett példákkal vezetik be hallgatóinkat a rendezvényszervezés lebilincselő világába. Büszkék vagyunk rá, hogy hallgatóink csoportátlaga az OKJ-s vizsgán minden esetben 4,5 felett van!

A rendezvényszervező szakma egyike a legközkedveltebb szakmáknak hazánkban. Ez nem véletlen, hiszen változatos, kreatív és kihívásokkal teli foglalkozás, egy sikeres rendezvényszervező minden napja színes és mozgalmas.

Ez az államilag elismert szakképesítés stúdiónkban három hónap alatt, rugalmas időbeosztással, nagyrészt önálló felkészüléssel és konzultációkkal is megszerezhető!

Ezért...

Ajánljuk ezt a szakmát azoknak, akik nem szeretnek napi 8 órában egy íróasztal mögött körmölni, hanem vágynak arra, hogy mozgalmas hivatásuk legyen, melyben rengeteg egyeztetés, tárgyalás, helyszínbejárás és rendezvény színesíti a munkával töltött hétköznapokat.

Ajánljuk azoknak, akik szeretik és élvezik a kihívásokat, akik nem ismernek lehetetlent, akik kellőképp kreatívnak érzik magukat ahhoz, hogy megrendelőik elképzeléseit maradéktalanul megvalósítsák, sőt új álmokat teremtsenek nekik.

A programok, rendezvények, konferenciák megszervezése kreativitást, szervezőkészséget, önállóságot igénylő feladat. A megrendelő elképzelései szerinti rendezvény összeállítása a megfelelő szolgáltatók kiválasztásával kezdődik, és a rendezvény tökéletes lebonyolításával fejeződik be.
A rendezvényszervező feladata a komplett csapat irányítása a technikai személyzettől a fellépőkön át a biztonsági szolgálatig.

Rendezvényszervező tanfolyamunkat OKJ-s vizsgagaranciával indítjuk, mely azon hallgatóink számára biztosított, akiknek valamilyen oknál fogva nem sikerült az első vizsgájukat teljesíteni. Vállaljuk, hogy a következő képzésünk óráin ingyenesen vehetnek részt, és tanárukkal rendszeresen konzultálhatnak az újabb vizsga előtt.

A rendezvényszervező a rendezvény motorja. A jó rendezvényszervező a rendezvény lelke is.

Pontos információk

A képzés OKJ-azonosítója (A 2013. szeptember 1-től hatályos OKJ-besorolás szerint): 51 345 01

Fourteens Kft.

23598782-2-41

E-001081/2015/A001

Érettségi

Képzésünk tematikáját úgy állítottuk össze, hogy tekintettel voltunk a hozzánk beiratkozók egyéb elfoglaltságaira.Igyekeztünk olyan megoldást találni, melyben minden hallgató saját időbeosztása szerint tudja megválasztani a látogatott előadásokat.Emellett online tananyagunkkal, tesztekkel segítjük őt, hogy fel tudjon készülni az OKJ-s vizsgára.

40 óra

40 óra

98 000 Ft helyett akciónk keretében: Székesfehérváron, Szegeden, Győrben és Debrecenben 75 000 Ft (áfamentes), Budapesten 54 000 Ft (áfamentes)
A tandíj tartalmazza a jegyzeteket, a gyakorlati oktatás díját, a konzultációs lehetőségeket.

40 000 Ft (A vizsgadíj a tanfolyam félidejénél fizetendő, ekkor történik a résztvevők vizsgára jelentkezése.) Hallgatóink iskolánkban igényelhetnek Europass bizonyítványkiegészítőt is.

A tanfolyam sikeres befejezéséhez szükséges további tanórákat online rendszerünk elérésével, önálló felkészüléssel, saját időbeosztásuk szerint teljesíthetik.

A tematika összeállításánál figyelembe vettük, hogy hallgatóink jelentős része munka mellett jár képzésünkre. Előadásaink ezért hétköznap esténként és négy alkalommal hétvégén zajlanak.

Képzésünk távoktatás, a teljes óraszámból (240 óra) tanfolyamunk során 80 kontakt-órát tartunk, ebből 48 óra látogatása a minimumelvárás.
A tanfolyamot jelenleg a következő városokban indítjuk: Budapest, Győr, Székesfehérvár, Debrecen, Szeged

Figyelem! A maximális csoportlétszám 40 fő, ennek eléréséig tudunk jelentkezőt fogadni a csoportjainkba!

Kezdési időpontok és pontos időbeosztások

A tanfolyamok pontos időbeosztását az alábbi menüpontokban tekintheti meg!

GYIK - Rendezvényszervező tanfolyam
0Sikeres tanfolyam
0Végzett tanuló
0Év oktatói múlt