Protokoll workshop

Prestige Oktatási Stúdió - Protokoll workshop
Protokoll workshop

Régi igény volt hallgatóink részéről egy olyan továbbképzés, ahol a rendezvényekkel kapcsolatos legfontosabb protokollismeretek sajátíthatók el. Mi pedig hiszünk abban, hogy tanulni a legjobbaktól érdemes, így nem is volt kérdés, kit szeretnénk felkérni oktatónak ebben a témában.

A Prestige Oktatási Stúdió örömmel és büszkén köszönti oktatói között Görög Ibolyát, a workshop előadóját. Ibolya a téma legelismertebb szaktekintélye, 2008-tól a Szegedi Tudományegyetem és az egri Eszterházy Károly Egyetem címzetes docense, több protokollszakkönyv szerzője, aki évekig a Parlament protokollfőnökeként tevékenykedett. Emellett lebilincselő személyiség, aki élvezetes előadásmódban, megtörtént esetekkel illusztrálva vezet be minket a rendezvények illemtanának izgalmas világába.

Az egynapos workshop tematikája úgy lett kialakítva, hogy elsősorban a rendezvények világával kapcsolatos protokollszabályokkal foglalkozzon, de mindeközben választ kaphatunk számtalan, a hétköznapi életünket érintő kérdésre is.
Szó lesz többek között a tegezés-magázás helyes megválasztásától kezdve az agresszivitás kezeléséről egy rendezvényen, a helyes öltözködésről, legyen szó vendégről, szervezőről vagy szolgáltatóról, ültetési módokról, az étkezések alapelveiről és még nagyon sok mindenről. Mindez élvezetes, interaktív stílusban, hogy mindenki választ kaphasson a nap közben felmerülő kérdéseire.

Ajánljuk ezt a képzést mindazoknak:
Akik elvégezték rendezvényszervező vagy esküvőszervező tanfolyamunkat, és szeretnének betekintést nyerni a protokoll szabályrendszerébe.
Akik a rendezvényszervezés vagy esküvőszervezés területén dolgoznak, és munkájukra igényes szolgáltatóként szeretnének ezen a területen is új információkat kapni vagy felfrissíteni tudásukat.
Akik még nem tanultak nálunk, de úgy érzik, ez érdekes,izgalmas téma, amiről szívesen hallanának bővebben egy izgalmas nap keretében.

Pontos információk

Prestige Oktatóterem, 1043 Budapest, Aradi utca 43.

2024. június 29. szombat, 09:00 óra

24.900 Ft (a képzés díját áfa nem terheli, ezenfelül semmilyen fizetendő költség nincs)

Maximális csoportlétszám: 60 fő! Jelentkezéseket csak ennek eléréséig tudunk fogadni, ezt követően már csak a következő worshopunkra tudjuk felvenni a regisztrációt!

A workshop elvégzéséről a résztvevők oklevelet kapnak!

0Sikeres tanfolyam
0Végzett tanuló
0Év oktatói múlt